Хто платив
Кому платив
Сума*
120.9
тисяч гривень
За що платив (предмет тендера)
КОД ДК 021:2015
Дата
"PROZORRO"
Тип тендера
Результат
Галузь
2017-12-19
limited,reporting
active
prozorro