Хто платив
Кому платив
Сума*
5.4
тисяч гривень
За що платив (предмет тендера)
фотоаппарат 1 штуки
Дата
"PROZORRO"
Тип тендера
Результат
Галузь
2017-12-13
open,belowThreshold
active
prozorro