Хто платив
Кому платив
Сума*
43.6
тисяч гривень
За що платив (предмет тендера)
закупка стартера на КРАЗ
Дата
"PROZORRO"
Тип тендера
Результат
Галузь
2017-12-08
limited,reporting
active
prozorro