Хто платив
Кому платив
Сума*
39.9
тисяч гривень
За що платив (предмет тендера)
Вогнезахисна поверхнева обробка деревени 1 послуга
Дата
"PROZORRO"
Тип тендера
Результат
Галузь
2017-12-01
open,belowThreshold
active
prozorro