Хто платив
Кому платив
Сума*
5.9
тисяч гривень
За що платив (предмет тендера)
шафа металева гардеробна, шафа металева господарська 2 шт
Дата
"PROZORRO"
Тип тендера
Результат
Галузь
2017-11-27
open,belowThreshold
active
prozorro