Хто платив
Кому платив
Сума*
92.3
тисяч гривень
За що платив (предмет тендера)
Шафа металева. 13 штуки
Дата
"PROZORRO"
Тип тендера
Результат
Галузь
2017-11-10
limited,reporting
active
prozorro