Хто платив
Кому платив
Сума*
46.5
тисяч гривень
За що платив (предмет тендера)
пральна машина промислова на 9 кг -1шт
Дата
"PROZORRO"
Тип тендера
Результат
Галузь
2017-11-06
limited,reporting
terminated
prozorro