Хто платив
Кому платив
Сума*
142.0
тисяч гривень
За що платив (предмет тендера)
Шафа металева WP 2-40 RAL 7035 20 штуки
Дата
"PROZORRO"
Тип тендера
Результат
Галузь
2017-11-01
limited,reporting
active
prozorro