Хто платив
Кому платив
Сума*
13.6
тисяч гривень
За що платив (предмет тендера)
Денситометр 1 шт
Дата
"PROZORRO"
Тип тендера
Результат
Галузь
2017-09-04
open,belowThreshold
active
prozorro