Хто платив
Кому платив
Сума*
43.0
тисяч гривень
За що платив (предмет тендера)
Матраци 100 шт. наматрацник 50 шт
Дата
"PROZORRO"
Тип тендера
Результат
Галузь
2017-08-07
limited,reporting
terminated
prozorro