Хто платив
Кому платив
Сума*
13.8
тисяч гривень
За що платив (предмет тендера)
Рентген-касети 4 лот
Дата
"PROZORRO"
Тип тендера
Результат
Галузь
2017-07-13
open,belowThreshold
terminated
prozorro