Хто платив
Кому платив
Сума*
190.0
тисяч гривень
За що платив (предмет тендера)
ЛОР блок ST-E500 1 шт
Дата
"PROZORRO"
Тип тендера
Результат
Галузь
2017-06-01
limited,reporting
terminated
prozorro