Хто платив
Кому платив
Сума*
199.2
тисяч гривень
За що платив (предмет тендера)
деревина паливна 250 лот
Дата
"PROZORRO"
Тип тендера
Результат
Галузь
2017-02-16
open,belowThreshold
active
prozorro