Хто платив
Кому платив
Сума*
120.0
тисяч гривень
За що платив (предмет тендера)
Молоко та вершки
Дата
"PROZORRO"
Тип тендера
Результат
Галузь
2017-01-27
limited,reporting
active
prozorro