Хто платив
Кому платив
Сума*
71.0
тисяч гривень
За що платив (предмет тендера)
39.23 Гкал
Дата
"PROZORRO"
Тип тендера
Результат
Галузь
2016-12-23
limited,reporting
active
prozorro