Хто платив
Кому платив
Сума*
88.5
тисяч гривень
За що платив (предмет тендера)
комп'ютери 10 шт
Дата
"PROZORRO"
Тип тендера
Результат
Галузь
2016-12-22
limited,reporting
active
prozorro