Хто платив
Кому платив
Сума*
8.9
тисяч гривень
За що платив (предмет тендера)
Кури тушки 220 кг
Дата
"PROZORRO"
Тип тендера
Результат
Галузь
2016-12-09
limited,reporting
active
prozorro