Хто платив
Кому платив
Сума*
9.7
тисяч гривень
За що платив (предмет тендера)
Р-АМ 1/Ф-АМ 1; Р-АМ 3/Ф-АМ 3
Дата
"PROZORRO"
Тип тендера
Результат
Галузь
2016-12-02
open,belowThreshold
active
prozorro