Хто платив
Кому платив
Сума*
15.0
тисяч гривень
За що платив (предмет тендера)
Реактиви 41 шт
Дата
"PROZORRO"
Тип тендера
Результат
Галузь
2016-11-17
limited,reporting
active
prozorro