Товариство з обмеженою відповідальністю Сільвер Стар Груп

ЄДРПОУ: 39823999

  • 12.7мільйонів гривень
  • 366Угод
Хто заплатив цій установі? за що отримала кошти? Дата Сума, тис. грн
ДП Лікувально-реабілітаційний центр для учасників ліквідації наслідків аварії на ЧАЕС ім.В.Т.Гуца Картопля (свіжа) 13500 кг 2017-08-15 6.7
Державне спеціалізоване Підприємство "Чорнобильський спецкомбінат" Детальний опис закупівлі знаходиться в оголошенні (Додаток №2) 2017-08-10 10.4
Державне спеціалізоване Підприємство "Чорнобильський спецкомбінат" Детальний опис закупівлі знаходиться в оголошенні (Додаток № 2) 2017-08-10 8.8
Санаторій "Ворзель" СБУ Молоко коров'яче пастеризоване в поліетиленовій упаковці по 1000 г, жирністю 2,5% 2017-08-04 76.8
Санаторій "Ворзель" СБУ Кефір жирністю 2,5% в стаканчиках по 200 г та сметана жирністю 20% в поліетиленовій плівці по 500 г 2017-08-04 101.0
КМКОЦ технічні вимоги 1. Товар, що постачається повинен мати необхідні копії сертифікатів якості виробника, висновок державної санітарно-епідеміологічної експертизи або інший подібний документ, що підтверджує відповідність товару вимогам, встановленим до нього загальнообов’язковими на території України нормами і правилами, повинен бути оформлений відповідно до вимог законодавства України. 2. У разі якщо Постачальник не є виробником даної продукції він зобов’язаний надати лист від Виробника або договір співпраці з Виробником щодо законного продажу оригінального товару. 3. Товар не повинен містити небезпечні для організму речовини, в т.ч. штучні барвники, консерванти, ароматизатори, ГМО, тощо. 4. Кожна партія товару повинна бути окремо розфасована відповідно до заявки замовника. На кожній одиниці фасування повинна бути наступна інформація: назва харчового продукту, назва та адреса підприємства-виробника, маса нетто, склад, дата виготовлення, термін придатності та умови зберігання, дані про харчову та енергетичну цінність. Без ГМО, що має бути зазначено на упаковці. Товар повинен відповідати ГОСТУ, ДСТУ. Упаковка товару повинна бути не пошкодженою при поставці. 5. Строк придатності товару на момент поставки повинен становити не менше 90 % від загального терміну зберігання. 6. Постачальник разом з продукцією надає Замовнику накладну на товар та всю супровідну документацію (сертифікат якості (відповідності) підприємства-виробника) згідно вимог діючого законодавства. 7. Доставка товару здійснюється за адресою та заявкою замовника. - постачання товару здійснюється Постачальником на наступний день з дня отримання заявки до 14 год. 00 хв. 8. Розвантаження товару здійснюється силами та за рахунок Постачальника по заявці замовника на склад харчоблоку. 9. Доставка продукції повинна проводитися спеціалізованим автотранспортом який обладнаний холодильною установкою згідно з правилами перевезення продовольчих продуктів. Постачальник повинен надати завірені копії санітарних документів на транспорт та водія. Копії документів мають бути засвідченні печаткою учасника, підписом уповноваженої особи та мати надпис «згідно з оригіналом». 10. Приймання товару по якості, комплектності і кількості здійснюється уповноваженими представниками обох Сторін. 11. У разі виявлення неякісного товару, чи/або пошкоджену тару при поставці чи/або такого, що не відповідає умовам договору, Постачальник зобов’язаний замінити неякісний товар протягом однієї доби з моменту виявлення неякісного товару, без будь-якої додаткової оплати з боку Покупця. Технічні вимоги 1. Сир м’який Сир кисломолочний має бути із вмістом жиру 9%, упаковка – відра із пластмаси об’ємом 400-800 г. Залишок терміну зберігання на момент поставки повинен бути не менше 90 % від терміну зберігання, який встановлено виробником відповідного товару; відповідного товару. На тарі фасування повинна бути наступна інформація: назва харчового продукту, назва та адреса підприємства-виробника, вага нетто, склад, дата виготовлення, термін придатності та умови зберігання, дані про харчову та енергетичну цінність, без ГМО. 2017-07-24 52.0
Центр соціально-психологічної реабілітації дітей №1 Служби у справах дітей та сім'ї виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації) Кількість та умови згідно документації 2017-07-19 29.1
КМПБ №6 сметана-60кг, сир кисломолочний-150кг 2017-07-10 10.5
КМПБ №6 яйце- 3600шт 2017-07-10 3.6
КИЇВСЬКА МІСЬКА КЛІНІЧНА ЛІКАРНЯ №2 Сир кисломолочний (творог 9%) фасований. ДСТУ 4554:2006 Доставка раз на тиждень 9 кг. Продукція повинна мати сертифікат відповідності. В ціну товару включити витрати на транспортування, страхування, сплату мита, податків та інших зборів і обов'язкових платежів. Поставка товару здійснюється транспортом постачальника за адресою замовника протягом 3 діб з дня замовлення. Оплата здійснюється після надходження товару та за наявності фінансування. Додаток: проект договору, кваліфікаційні вимоги. 2017-06-29 41.6
КМКЛ №4 Картопля 1000 кг. 2017-06-08 5.8
КМКЛ №12 Молоко пастеризоване , жирністю 2,5% (фасоване в поліетиленові пакети місткістю 0,5л.) 2017-06-01 63.0
Управління житлово-комунального господарства виконавчого комітету Смілянської міської ради Вимоги щодо надання послуги визначаються в тендерній документації 2017-05-31 200.0
КМПБ №6 сметана-100кг, творог-300кг,сир твердий-30кг 2017-05-31 24.3
КМПБ №6 сметана-100кг, творог-200кг, молоко-1000л., масло вершкове-60кг, сир твердий-60кг. 2017-05-25 41.8
КМДКІЛ Картопля - 500кг 2017-05-19 2.8
Спеціалізована школа I-III ступенів № 202 з поглибленим вивченням природничо математичних наук Деснянського району міста Києва Зрізування,санітарно-формувальна обрізка та обрізка дерев з вивезенням деревини та гілля. 2017-05-19 9.5
Відділ освіти Залізничного району управління освіти департаменту гуманітарної політики Львівської міської ради ДК 021:2015: Лісозаготівельні послуги (77210000- 5) (Послуги з видалення дерев (послуги з видалення аварійних дерев) 2017-05-17 100.0
КМКЛ №3 Яйця курячі. 2017-05-13 124.2
Управління освіти виконавчого комітету Обухівської міської ради Яйця курячі столові 2017-05-10 12.7
Київський національний торговельно-економічний університет картопля 2017-04-28 33.0
Департамент господарського забезпечення Служби безпеки України Молочні продукти різні, код ДК 021:2015 – 15550000-8. Опис предмета закупівлі та його кількість зазначено в Тендерній документації. 2017-04-24 319.5
Київська міська туберкульозна лікарня №1 з диспансерним відділенням Сметана згідно ДСТУ 4418:2005 з масовою часткою жиру не менше 15%, свіжа, однорідної консистенції, і в міру густа, вигляд продукції – глянцевий, колір – білий з кремовим відтінком, смак і запах – чисті, без сторонніх присмаків і запахів. Дефекти недопустимі. На кожній одиниці фасування повинна бути наступна інформація: назва харчового продукту, назва та адреса підприємства - виробника, вага нетто, склад , дата виготовлення, термін придатності та умови зберігання, дані про харчову та енергетичну цінність.. Товар не повинен містити генетично модифіковані організми (ГМО), що обов’язково відображається на етикетці маркуванням «без ГМО». Товари, що постачаються повинні мати необхідні сертифікати якості виробника, реєстраційне посвідчення та висновок державної санітарно-епідеміологічної експертизи, або іншій подібний документ, що підтверджує відповідність товару вимогам, встановленим до нього загальнообов’язковими на території України нормами і правилами, повинен бути оформлений відповідно до вимог законодавства України. Запакована у тару 1 кг, з терміном придатності не більше 14діб. 2017-04-19 6.5
КМЦРЗН Морква 2017-04-13 3.8
Франківська районна адміністрація Львівської міської ради Санітарна та формовочна обрізка, зняття аварійних дерев на території Франківського району м.Львова., 2 лоти. 2017-04-11 489.7
Франківська районна адміністрація Львівської міської ради Санітарна та формовочна обрізка, зняття аварійних дерев на території Франківського району м.Львова., 2 лоти. 2017-04-11 330.9
КП "Шкільне" яйця С1 63000 кілограми 2017-04-06 79.4
КМЦРЗН Буряк 2017-04-04 6.6
Державний заклад "Республіканська клінічна лікарня МОЗ України" Картопля 3600 кілограми 2017-03-24 14.4
Олександрівська клінічна лікарня м.Києва Молоко коров’яче, питне, пастериз., фас., 1 л., 2,5% жирн., згідно оголошення - додаток №1. 2017-03-20 26.8
ДКЛ №6 Буряк. Якісні та технічні характеристики в наданій документації. Поставка 1 раз на тиждень 40 кг 2017-03-16 3.3
ДКЛ №6 Морква 2017-03-16 4.8
ДКЛ №6 Картопля (поставка 1 раз на тиждень 150 кг) 2017-03-16 25.9
КИЇВСЬКА МІСЬКА ДИТЯЧА КЛІНІЧНА ЛІКАРНЯ №2 Картопля - 21000 кг. 2017-03-14 67.2
КМКЛ №12 Картопля ціла, чиста, не в’яла, без тріщин, без ознак проростання, не підморожена, без пошкоджень шкідниками , без механічних пошкоджень, вага однієї картоплини не менше 100 грам. кг. 15000 2017-03-09 65.0
Київський національний торговельно-економічний університет Яйця курячі столові першої категорії 79920 шт. 2017-03-07 94.1
Центр забезпечення службової діяльності Міністерства оборони та Генерального штабу Збройних Сил України Яйця С1 14400 шт 2017-03-06 23.3
Національний інститут раку 03140000-4 Продукція тваринництва та супутня продукція (Яйця курячі дієтичні І кат. – 167 400 шт.) 2017-03-06 266.2
ДКЛ №7 Картопля біла, свіжа, вищого гатунку 2017-03-06 27.7
ДКЛ №7 Яйця курячі столові, першої категорії 2017-03-06 34.4
КП Комунальне підприємство "Шляхово-експлуатаційне управління по ремонту та утриманню автомобільних шляхів та споруд на них Деснянського району" м. Києва Яйце куряче першої категорії 36000 шт 2017-02-28 57.2
Київська міська клінічна лікарня №5 ДК 021:2015 – 03210000-6 – зернові культури та картопля Картопля - 20500 кг. 2017-02-28 82.0
Дарницький дитячий будинок-інтернат Картопля свіжа 2017-02-28 26.9
Київська міська туберкульозна лікарня №1 з диспансерним відділенням Картопля. Клубні картоплі повинні бути свіжими,цілими, здоровими , чистими, не в’ялими, без тріщин,без ознак проростання, без пошкоджень сільськогосподарськими шкідни-ками, без надмірної зовнішньої вологості, типової для ботанічного сорту форми та кольору Продукція повинна мати сертифікат якості 9000 кг 2017-02-27 40.0
Олександрівська клінічна лікарня м.Києва Картопля., згідно оголошення - додаток №1. 2017-02-24 133.5
Олександрівська клінічна лікарня м.Києва Яйце куряче С-1, згідно оголошення - додаток №1. 2017-02-23 155.5
Київський пансіонат ветеранів праці яйцо куряче 1 категорії - 26000 шт 2017-02-21 40.3
Військово-медичне управління Служби безпеки України Лікарня відновного лікування на 80 місць (з дислокацією в м. Бровари Київської області) Військово-медичного управління Служби безпеки України 2017-02-20 31.1
Територіальний центр соціального обслуговування населення Солом`янського району м. Києва Продукція тваринництва та супутня продукція (згідно додатку) 2017-02-20 64.3
Київська міська клінічна лікарня №11 Дніпровського району м. Києва Яйця у шкарлупі свіжі. 8640 шт 2017-02-10 9.6
Київська міська клінічна лікарня №18 Яйця І категорії -20520 штук Вага одного яйця повинна бути не менше 50 грам.Скорочена закупівля в зв"язку з нагальною потребою для безперебійного лікувального процесу в лікарні 2017-02-09 34.1
Броварська спеціалізована школа І-ІІІ ступенів №7 Яйця курячі свіжі 2017-01-23 93.6
Броварське навчально-виховне об'єднання Броварської міської ради Київської області у додатку 2017-01-03 5.2
КМКЛ №3 10.13.1 – Консерви та готові страви з м’яса, м’ясних субпродуктів чи крові. 15131000 – 5 – М’ясні пресерви та вироби (м'ясо тушковане з яловичини). 2016-12-21 104.0
Олександрівська клінічна лікарня м.Києва Обрізка та знесення зелених насаджень. 2016-12-05 50.0
КП Комунальне підприємство "Шляхово-експлуатаційне управління по ремонту та утриманню автомобільних шляхів та споруд на них Деснянського району" м. Києва Яйця свіжі, 1 ґатунку, харчові, вагою не менше 53 г, коричневого кольору, з непошкодженою і чистою шкарлупою, на шкаралупі не повинно бути плям крові або посліду, відповідають ДСТУ 5028:2008. Яйця повинні мати маркування з вказанням категорії та дати сортування. Упаковані в лотки з подальшою упаковкою в картонні ящики. Відповідність вимогам чинного санітарного законодавства України, нормам харчування. На момент поставки термін придатності до споживання товару повинен складати не менш, ніж 50% до загального терміну придатності до споживання. 2016-11-29 34.2
КИЇВСЬКА МІСЬКА ДИТЯЧА КЛІНІЧНА ЛІКАРНЯ №2 Ціна на товар, який є предметом закупівлі, не може бути більшою середньостатистичних цін на продукти харчування наданих компетентними державними органами. 2016-11-22 47.2
Вище професійне училище №33 Яйця у шкаралупі, свіжі (Яйця) 2016-11-17 4.9
Київська міська дитяча клінічна лікарня №1 (CPV) : 03142500-3 Яйця Свіжі, першого гатунку 2016-11-16 68.4
КМКЛ №12 Яйця курячі у шкаралупі, свіжі шт. 4220 2016-11-11 9.5
Центр забезпечення службової діяльності Міністерства оборони та Генерального штабу Збройних Сил України Яйця курячі столові С1 10800 шт 2016-11-11 24.5
ВИЩИЙ НАВЧАЛЬНИЙ ЗАКЛАД "ПЕРШИЙ КИЇВСЬКИЙ МЕДИЧНИЙ КОЛЕДЖ" Послуга зі зрубу дерев 2016-11-07 5.2
ДКЛ №7 Картопля свіжа, вищого гатунку 2016-11-02 24.3
ДП Рожищенський НРЦ Дерева повинні бути розпиляні на частини по 50-60 см 2016-11-02 60.0
Відділ культури, туризму та охорони культурної спадщини Печерської районної в місті Києві державної адміністрації Змінення конструкції глухих металевих віконних ґрат на таку, що забезпечить відкриття та закриття ґрат, з встановленням замків, згідно вимог правил пожежної безпеки. 2016-10-28 49.0
КМКЛ № 9 Яйця курячі у шкаралупі, свіжі, 1 категорія - 10000 шт. 2016-10-25 23.9
Київська міська клінічна лікарня №18 Яйця першої категорії -45000 штук (Вага одного яйця повинна бути не менше 50 грам) Скорочена закупівля в зв"язку з нагальною потребою для безперебійного лікувального процесу в лікарні 2016-10-23 100.9
КМДКІЛ 1. Морква 2. Буряк столовий 3. Капуста білокачанна 4. Цибуля ріпчаста 2016-10-21 5.9
Управління освіти і науки Бориспільської міської ради Картопля пізніх сортів(заготівля) 49595 кг 2016-10-20 186.5
Державний заклад "Республіканська клінічна лікарня МОЗ України" 10000 шт 2016-10-18 22.6
Ново-Білицький психоневрологічний інтернат для чоловіків яйця 2016-10-17 22.2
КМКЛ6 Відбірні цибулини, визрілі, цілі, свіжі, сухі, за формою і забарвленням властиві ботанічному сорту, з добре висушеними верхніми лусочками і висушеною шийкою від 3 до 5 см включно, не пошкоджені сільськогосподарськими шкідниками і хворобами Смак і запах: Властиві даному ботанічному сорту, без стороннього запаху і присмаку 2016-10-13 2.1
КМПБ №6 картопля-300кг, морква- 200кг, цибуля - 100кг 2016-10-13 1.8
КМПБ №6 яйця свіжі -1440шт 2016-10-12 1.8
КМКЛ6 Картопля. Клубні картоплі повинні бути свіжими,цілими, здоровими , чистими, не в’ялими, без тріщин,без ознак проростання, без пошкоджень сільськогосподарчими шкідниками,без надмірної зовнішньої вологості,типової для ботанічного сорту форми та кольору. Тара та упаковка повинна відповідати вимогам встановленим до даного виду товару і захищати його від пошкоджень або псування під час перевезення (доставки). 2016-10-12 34.8
КМКЛ № 9 Капуста врожаю 2016 року, свіжа, ціла, здорова, чиста, щільна, без механічних пошкоджень та тріщин. Не допускається наявність гнилої, пошкодженої шкідниками, ураженої хворобами, в’ялої, підмороженої капусти. Середня вага однієї капустини 1-3 кг. 2016-10-12 3.0
КМКЛ6 Зовнішній вигляд: Коренеплоди свіжі, цілі, чисті, не зів’ялі, не тріснуті, без пошкоджень, не уражені хворобами, без зайвої зовнішньої вологи, типові для ботанічного сорту за формою і забарвленням, з довжиною залишених черешків не більше ніж 2,0 см. Форма корнеплоду: Округла. Смак і запах: Властиві даному ботанічному сорту, без стороннього запаху і присмаку. Внутрішня будова: М’якуш соковитий, темно-червоний різних відтінків залежно від особливостей ботанічного сорту. Допустимі коренеплоди з вузькими рожевими кільцями. 2016-10-11 5.6
Центр забезпечення службової діяльності Міністерства оборони та Генерального штабу Збройних Сил України Буряк столовий 1200 кг\nМорква 1200 кг\nЦибуля ріпчаста 1000 кг 2016-10-07 15.5
КЗ Комунальний заклад Білоцерківської міської ради "Білоцерківська міська лікарня №1" Картопля 7000 кг 2016-10-06 24.3
КМКЛ №4 • Капуста молода – 6 000 кг.Відповідно до ГОСТ, ДСТУ.У мішках Поставка по заявці. 2016-10-06 16.7
КМКЛ6 картопля свіжа - сітки Клубні картоплі повинні бути свіжими,цілими, здоровими , чистими, не в’ялими, без тріщин,без ознак проростання, без пошкоджень сільськогосподарчими шкідниками,без надмірної зовнішньої вологості,типової для ботанічного сорту форми та кольору . Вимоги до предмету закупівлі див. п. 8 Оголошення про проведення закупівлі. Вимоги до кваліфікації учасників:див. п. 9 Оголошення про проведення закупівлі. 2016-10-04 1.7
КМКЛ №12 Буряк столовий - 1300кг. Морква - 900кг. 2016-10-03 7.0
КМКЛ №12 Капуста - 1000 кг. 2016-10-03 2.9
Ново-Білицький психоневрологічний інтернат для чоловіків Часник 2016-09-29 22.9
КМКЛ № 9 1. Морква - 1000 кг, врожаю 2016 року, вирощена в природних умовах, без перевищеного вмісту хімічних речовин, достатньої зрілості, без ознак гнилі, механічного пошкодження та пошкодження шкідниками. Розмір коренеплодів в діаметрі повинен складати від 3,0 см до 7,0 см. Товар повинен відповідати ДСТУ 7035:2009. 2. Буряк - 2000 кг, столовий врожаю 2016 року, вирощений в природних умовах, без перевищеного вмісту хімічних речовин, достатньої зрілості, без ознак гнилі, механічного пошкодження та пошкодження шкідниками. Розмір коренеплодів в діаметрі повинен складати від 5,0 см до 14,0 см. Товар повинен відповідати ДСТУ 7033:2009. 2016-09-27 9.5
КОМУНАЛЬНЕ НЕКОМЕРЦІЙНЕ ПІДПРИЄМСТВО "КИЇВСЬКИЙ МІСЬКИЙ МЕДИЧНИЙ ЦЕНТР "АКАДЕМІЯ ЗДОРОВ'Я ЛЮДИНИ" ВИКОНАВЧОГО ОРГАНУ КИЇВСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ (КИЇВСЬКОЇ МІСЬКОЇ ДЕРЖАВНОЇ АДМІНІСТРАЦІЇ) Яйця курячі столові с1 2016-09-27 2.7
Переяслав-Хмельницький центр соціального захисту пенсіонерів та інвалідів Цибуля ріпчаста врожаю 2016 року 2500 килограммы 2016-09-23 9.2
КМПБ №6 Картопля-500кг, цибуля-100кг, морква-100кг, буряк-100кг, капуста -100кг 2016-09-20 3.6
КМПБ №6 картопля-500кг, морква-100кг, цибуля-60кг, буряк-50кг, капуста-50кг 2016-09-20 3.4
Державний заклад "Республіканська клінічна лікарня МОЗ України" 500 кг 2016-09-19 2.4
Дитяча клінічна лікарня №4 Соломянського району м. Києва - Цибуля ріпчаста (товар має бути в наявності та не перевищувати середньороздрібні ціни Головного Управління Статистики у м. Києві на момент укладання договору; цибуля повинна мати тверду поверхню і золотисте лушпиння,та не мати порізів, загнивання,вогкості і проростів.). 2016-09-19 1.9
Комунальне підприємство "Школяр" Шевченківського району м.Києва Картопля свіжа, ціла, неушкоджена, середнього розміру. 2016-09-19 50.5
Ржищівський геріатричний пансіонат Додаток № 1 - Технічні вимоги до товару 2016-09-19 30.0
Ржищівський геріатричний пансіонат Додаток № 1 - Технічні вимоги до товару 2016-09-19 30.0
КМКЛ №4 Яйця свіжі курячі І категорії (С1), столові, штамповані – 12 000 шт. (поставка по заявці). Відповідно до ГОСТ, ДСТУ, ТУ та інших документів, що діють на території України. У коробках. 2016-09-19 15.0
КМДКТЛ Яйця свіжі, першого ґатунку 2016-09-18 2.5
Відділ освіти Переяслав-Хмельницької міської ради буряк столовий, морква столова пізніх сортів 16280 кг 2016-09-15 45.0
КИЇВСЬКА МІСЬКА КЛІНІЧНА ЛІКАРНЯ №2 Капуста - 2500 кг. Капуста білоголова свіжа, вирощена в природніх умовах, без перевищеного вмісту хімічних речовин. Головки свіжі, цілі, здорові, чисті, цілком сформовані, непророслі з щільною або менш щільною структурою типовою для ботанічного сорту, без стороннього запаху і присмаку, не ушкодженні сільськогосподарськими шкідниками. Товар повинен відповідати ДСТУ 7037:2009. Доставка двічі на місяць. Кількість овочів в розрізі асортименту надана в специфікації. Продукція повинна мати необхідні посвідчення, висновки, сертифікати відповідності, які передбачені чинним законодавством України.В ціну товару включити витрати на транспортування, страхування, сплату мита, податків та інших зборів і обов’язкових платежів. Поставка товару здійснюється транспортом постачальника за адресою замовника протягом 3 діб з дня замовлення. Оплата здійснюється після надходження товару. Додаток: форма пропозиції, проект договору, кваліфікаційні вимоги, технічні умови. 2016-09-14 6.0
КОМУНАЛЬНА УСТАНОВА "НОВОБОРІВСЬКИЙ ПСИХОНЕВРОЛОГІЧНИЙ ІНТЕРНАТ" ЖИТОМИРСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ РАДИ Цибуля 2016-09-13 9.6
КОМУНАЛЬНА УСТАНОВА "НОВОБОРІВСЬКИЙ ПСИХОНЕВРОЛОГІЧНИЙ ІНТЕРНАТ" ЖИТОМИРСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ РАДИ морква продовольча 2016-09-13 10.5
* У таблиці показані не більше ніж 100 останніх за часом угод
** Клікніть на заголовок стовбців, щоб сортувати по назвам, даті та кількості
Усі наведені дані - з офіційного сайту держзакупівель http://tender.me.gov.ua та системи Prozorro