ТОВ « Акріс Логістик»

ЄДРПОУ: 36330737

  • 134.2мільйонів гривень
  • 803Угод
Хто заплатив цій установі? за що отримала кошти? Дата Сума, тис. грн
Житомирський центр розвитку дитини №53 "АБВГДЕЙКА" Кефір не менше 3,2% жирності 1442 л 2019-01-18 27.6
Комунальний навчальний заклад "Бердичівська загальноосвітня школа-інтернат І-ІІІ ступенів" Житомирської обласної ради Кефір не менше 3,2% жирності 2000 кг\nРяжанка не менше 2,5 % жирності 2000 кг\nСметана не менше 20% жирності 500 кг\nЙогурт не менше 2,5 % жирності 1240 кг 2019-01-18 127.3
Житомирський центр розвитку дитини №53 "АБВГДЕЙКА" Сир сичужний 50% жирності 200 кг 2019-01-18 29.8
Житомирський центр розвитку дитини №53 "АБВГДЕЙКА" ДК 021:2015- 15530000-2 Вершкове масло не менше 73% жирності 800 кг 2019-01-18 103.2
Житомирський центр розвитку дитини №53 "АБВГДЕЙКА" Йогурт в асортименті 3000 л 2019-01-18 71.3
Житомирський центр розвитку дитини №53 "АБВГДЕЙКА" Сметана не менше 20% жирності 360 кг 2019-01-18 19.5
Комунальний навчальний заклад"Коростишівська спеціальна загальноосвітня школа-інтернат" Житомирської обласної ради Молоко пастеризоване, жирність не менше 2,5%, фасоване,не довготривалого терміну використання. 6000 л\nСметана з масовою часткою жиру 21 % 350 кг 2019-01-18 103.0
Житомирський центр розвитку дитини №53 "АБВГДЕЙКА" Сир кисломолочний 9-11% жирності 1800 кг 2019-01-18 130.5
Житомирський дошкільний навчальний заклад №61 сметана не менше 20% жирності однорідна маса з глянцуватою поверхнею, густа має чистий кисломолочний смак, з присмаком і ароматом властивим пастеризованому продукту, без сторонніх присмаків і запахів. Колір білий з кремовим відтінком. 2019-01-17 16.8
Житомирський дошкільний навчальний заклад №61 сир сичужний твердий - повинен бути не менше 50 % жирності, не крихкий, без барвників; поверхня чиста, рівна, без механічних пошкоджень, сторонніх нашарувань і товстого поверхневого шару, покрита захисним покривом з парафінового сплаву або плівкою; смак і запах – специфічний сирний, без сторонніх присмаків і запахів, без гіркоти; консистенція - пластична, ніжна, однорідна по всій масі, помірної пористості; колір - від білого до ледве жовтого, рівномірний по всій масі. 2019-01-17 14.9
Житомирський дошкільний навчальний заклад № 30 сир твердий - повинен бути не менше 50 % жирності, не крихкий, без барвників; поверхня чиста, рівна, без механічних пошкоджень, сторонніх нашарувань і товстого поверхневого шару, покрита захисним покривом з парафінового сплаву або плівкою; смак і запах – специфічний сирний, без сторонніх присмаків і запахів, без гіркоти; консистенція - пластична, ніжна, однорідна по всій масі, помірної пористості; колір - від білого до ледве жовтого, рівномірний по всій масі. 2019-01-17 22.3
Житомирський дошкільний навчальний заклад №61 ефір 3,2% жирності – повинен бути однорідної маси середньої густоти, мати чистий, ніжний кисломолочний смак, не гіркий, без сторонніх присмаків і запахів. Колір білий. Повинен поставлятися у неушкоджених упаковках та тіра. 2019-01-17 19.1
Житомирський дошкільний навчальний заклад №61 йогурт 2,5% жирності – повинен бути однорідної маси середньої густоти, мати чистий, ніжний кисломолочний смак, не гіркий, без сторонніх присмаків і запахів. Колір молочно-білий. Повинен поставлятися у неушкоджених упаковках та тіра. 2019-01-17 19.0
Житомирський дошкільний навчальний заклад №61 молоко цільне – повинно бути білого кольору, мати однорідну консистенцію, з запахом свіжого молока, не кисле та не гірке на смак, масова частка жиру – не менше 2,5%, повинно поставлятися у неушкоджених упаковках та тарі. 2019-01-17 199.7
Житомирський дошкільний навчальний заклад №61 сир кисломолочний – повинен бути білого кольору, мати однорідну консистенцію, не кислий та не гіркий повинен поставлятися у неушкоджених упаковках та тарі. 2019-01-17 120.3
Житомирський дошкільний навчальний заклад №61 масло вершкове 73% жирності – масова частка жиру не менше 72,5 %. Смак і запах чистий, добре виражений, характерний для витопленого молочного жиру. Консистенція однорідна, пластична, щільна, гомогенна або зерниста, за температури (12+- 2С).У розтопленому стані прозора без осадку, без домішок рослинного жиру та барвників. На розрізі блискуча або слабо блискуча, суха. 2019-01-17 90.3
Комунальний навчальний заклад"Коростишівська спеціальна загальноосвітня школа-інтернат" Житомирської обласної ради Сир кисломолочний з масовою часткою жиру від 9-10 %. 900 кг\nСир твердий російський 50 % (КОМО,ВАПНЯРКА,ФЕРМА,) 300 шт 2019-01-16 117.7
Житомирський дошкільний навчальний заклад № 15 масло вершкове 72,5% жирності – масова частка жиру не менше 72,5%. Смак і запах чистий, добре виражений, характерний для витопленого молочного жиру. Консистенція однорідна, пластична, щільна, гомогенна або зерниста, за температури (12+_2 С). У розтопленому стані прозора без осаду, без домішок рослинного жиру та барвників. На розрізі блискуча або слабо блискуча, суха. 2019-01-16 82.6
Житомирський дошкільний навчальний заклад № 15 сир кисломолочний(масова частка жиру 9%-11%) – повинен бути білого кольору, злегка жовтуватий з кремовим відтінком, рівномірно по всій масі. Смак і запах — повинен бути чистий, ніжний, кисломолочний, не солоний, мати однорідну консистенцію, не кислий та не гіркий. Кислотність не більше 220 градусів Тернера. Сир-кисломолочний -9%-11% жирності повинен бути добре віджатий, може бути фасований або ваговий та повинен поставлятися у неушкоджених упаковках та тарі. 2019-01-16 90.6
Обласний протитуберкульозний диспансер Житомирської обласної ради Кефір (не нижче 2,5 % жир.) 6700 л 2019-01-16 99.8
Житомирський дошкільний навчальний заклад №26 Сир кисломолочний: дозволений до продажу та використання на території України; безпечний для життя і здоров’я дитини; не має містити у складі генетично модифікованих організмів; в момент передачі Замовнику має бути придатним до використання з подальшим строком зберігання достатнім для його вживання та переробки (приготуванням страв) але не менше ніж на 50% від повного строку зберігання встановленого для даного виду товару відповідно до чинного законодавства; має відповідати заявленій вазі/кількості; має відповідати наступним споживчим властивостям: сир кисломолочний – повинен бути білого кольору, мати однорідну консистенцію, не кислий та не гіркий повинен поставлятися у неушкоджених упаковках та тарі. 2019-01-15 36.2
Житомирський дошкільний навчальний заклад № 57 Молоко 2019-01-15 49.1
Житомирський дошкільний навчальний заклад № 57 Йогурт 2019-01-15 19.0
Житомирський дошкільний навчальний заклад № 57 Кефір 2019-01-15 11.5
Житомирський дошкільний навчальний заклад №29 молоко цільне не менше 2,5% жирності - повинно бути білого кольору, мати однорідну консистенцію, з запахом свіжого молока, не кисле та не гірке на смак, масова частка жиру – не менше 2,5%,повинно поставлятися у неушкоджених упаковках та тарі.. 2019-01-15 173.3
Житомирський навчально-виховний комплекс № 25 Молоко пастеризоване рідке не менше 2,5% жирності 13990 л 2019-01-15 236.7
Житомирський дошкільний навчальний заклад № 73 сир кисломочний 1197 кг 2019-01-15 86.8
Житомирський дошкільний навчальний заклад №29 повинен бути білого кольору, мати однорідну консистенцію, не кислий та не гіркий , повинен поставлятися у неушкоджених упаковках і тарі 2019-01-15 108.7
Житомирський дошкільний навчальний заклад №29 повинен бути білого кольору, мати однорідну консистенцію, не кислий та не гіркий , повинен поставлятися у неушкоджених упаковках і тарі 2019-01-15 20.9
Житомирський дошкільний навчальний заклад №26 МОЛОКО - має відповідати наступним споживчим властивостям: молоко цільне – повинно бути білого кольору, мати однорідну консистенцію, з запахом свіжого молока, не кисле та не гірке на смак, масова частка жиру – не менше 2,5%, повинно поставлятися у неушкоджених упаковках та тарі. 2019-01-15 42.3
Житомирський дошкільний навчальний заклад № 57 Сметана 2019-01-15 19.0
Житомирський дошкільний навчальний заклад № 73 Вершкове масло не менше 73% жирності 545 кг 2019-01-15 70.3
Житомирський дошкільний навчальний заклад №26 СМЕТАНА - має відповідати наступним споживчим властивостям: сметана не менше 20% жирності - однорідна маса з глянсуватою поверхнею, густа, має чистий, кисломолочний смак, з присмаком і ароматом властивим пастеризованому продукту, без сторонніх присмаків і запахів. Колір білий з кремовим відтінком. 2019-01-15 5.4
Житомирський дошкільний навчальний заклад №26 КЕФІР - має відповідати наступним споживчим властивостям: кефір 3,2% жирності – повинен бути однорідної маси середньої густоти, мати чистий, ніжний кисломолочний смак, не гіркий, без сторонніх присмаків і запахів. Колір білий. Кефір 3,2% жирності повинен поставлятися у неушкоджених упаковках та тарі. 2019-01-15 7.7
Житомирський дошкільний навчальний заклад № 57 Вершкове масло 2019-01-15 49.0
Житомирський дошкільний навчальний заклад №26 Масло вершкове - масова частка жиру не менше 72,5 % . Смак і запах чистий, добре виражений, характерний для витопленого молочного жиру. Консистенція однорідна, пластична, щільна, гомогенна або зерниста, за температури (12 ±2 )С. У розтопленому стані - прозора без осаду, без домішок рослинного жиру та барвників. На розрізі блискуча або слабо блискуча, суха. 2019-01-15 25.8
Житомирський дошкільний навчальний заклад № 57 Сир кисломолочний 2019-01-15 29.0
Житомирський дошкільний навчальний заклад №29 масло вершкове 72,5% жирності – масова частка жиру не менше 72,5%, смак і запах чистий, добре виражений, характерний для витопленого молочного жиру. Консинстенція однорідна, пластична, щільна, гомогенна або зерниста, за температури (12+-2С). У розтопленому стані прозора без осаду, без домішок рослинного жиру та барвників. На розрізі блискуча або слабо блискуча, суха. 2019-01-15 103.2
Житомирський дошкільний навчальний заклад № 42 Смак і запах специфічний сирний, без сторонніх присмаків і запахів, можлива наявність присмаку пастеризації. Колір - однорідний за всією масою, від білого до жовтого. 2019-01-14 7.4
Житомирський дошкільний навчальний заклад № 33 сир кисломолочний - повинен бути білого кольору,мати однорідну консистенцію,не кислий та не гірки повинен поставлятися у неушкоджених упаковках та тарі. 2019-01-14 43.5
Житомирський дошкільний навчальний заклад № 42 сир кисломолочний – повинен бути білого кольору, мати однорідну консистенцію, не кислий та не гіркий повинен поставлятися у неушкоджених упаковках та тарі. 2019-01-14 47.1
Житомирський дошкільний навчальний заклад № 30 Масло солодковершкове селянське– масова частка жиру не менше 73,0% . Смак і запах чистий, добре виражений, характерний для витопленого молочного жиру. Консистенція щільна гомогенна або зерниста, за температури (12 ±2 )С. У розтопленому стані – прозора без осаду, без домішок рослинного жиру та барвників. 2019-01-14 49.0
Житомирський центр розвитку дитини № 69 йогурт не менше 2,5 % жирності - смак та запах чистий, кисломолочний, без сторонніх присмаків і запахів. Жирність 2.5%, консистенція орнорірна, ніжна, в міру щільна, без газоутворення, желе-або кремоподібна. Колір відповідно до наповнювача.Повинен поставлятися у неушкоджених упаковках та тарі, масою 500 гр. 2019-01-14 26.1
Житомирський дошкільний навчальний заклад № 42 молоко коров’яче – повинно бути білого кольору, мати однорідну консистенцію, з запахом свіжого молока, не кисле та не гірке на смак, масова частка жиру – не менше 2,5%, повинно поставлятися у неушкоджених упаковках та тарі. 2019-01-14 49.1
Житомирський навчально-виховний комплекс № 38 сир кисломолочний – повинен бути білого кольору, мати однорідну консистенцію, не кислий та не гіркий повинен поставлятися у неушкоджених упаковках та тарі. 2019-01-14 43.5
Житомирський центр розвитку дитини № 69 кефір 3,2% жирності – повинен бути однорідної маси середньої густоти, мати чистий, ніжний кисломолочний смак, не гіркий, без сторонніх присмаків і запахів. Колір білий. Кефір 3,2% жирності повинен поставлятися у неушкоджених упаковках та тарі 2019-01-14 7.7
Глибочицька сільська рада Житомирського району Житомирської області Сир твердий (50%) 200 кілограм\nСир твердий (50%) 140 кілограм\nСир твердий (50%) 15 кілограм\nСир твердий (50%) 69 кілограм\nСир твердий (50%) 30 кілограм\nСир твердий (50%) 26 кілограм\nСир кисломолочний (9%) 558 кілограм\nСир кисломолочний (9%) 17 кілограм\nСир кисломолочний (9%) 45 кілограм\nСир кисломолочний (9%) 593 кілограм\nСир кисломолочний (9%) 260 кілограм\nСир кисломолочний (9%) 227 кілограм 2019-01-14 199.5
Житомирський навчально-виховний комплекс № 38 масло вершкове - масова частка жиру не менше 73 % . Смак і запах чистий, добре виражений, характерний для витопленого молочного жиру. Консистенція однорідна, пластична, щільна, гомогенна або зерниста, за температури (12 ±2 )С. У розтопленому стані - прозора без осаду, без домішок рослинного жиру та барвників. На розрізі блискуча або слабо блискуча, суха. 2019-01-14 43.9
Житомирський дошкільний навчальний заклад № 73 Вершкове масло не менше 73% жирності 545 кг 2019-01-14 70.3
Житомирський навчально-виховний комплекс № 38 сметана не менше 20% жирності - однорідна маса з глянсуватою поверхнею, густа, має чистий, кисломолочний смак, з присмаком і ароматом властивим пастеризованому продукту, без сторонніх присмаків і запахів. Колір білий з кремовим відтінком. 2019-01-14 27.1
Глибочицька сільська рада Житомирського району Житомирської області Сметана (21%) 240 кілограм\nСметана (21%) 42 кілограм\nСметана (21%) 8 кілограм\nЙогурт (2,5%) 800 кілограм\nЙогурт (2,5%) 495 кілограм\nЙогурт (2,5%) 190 кілограм\nЙогурт (2,5%) 190 кілограм\nКефір (3,2%) 360 кілограм\nСметана (21%) 128 кілограм\nСметана (21%) 26 кілограм\nСметана (21%) 56 кілограм 2019-01-14 73.8
КЗ "Денишівський навчально-реабілітаційний центр" Детальний опис предмета закупівлі надано в оголошенні. 2019-01-14 8.6
Житомирський навчально-виховний комплекс № 38 кефір 3,2% жирності – повинен бути однорідної маси середньої густоти, мати чистий, ніжний кисломолочний смак, не гіркий, без сторонніх присмаків і запахів. Колір білий. Кефір 3,2% жирності повинен поставлятися у неушкоджених упаковках та тарі. 2019-01-14 47.9
Житомирський дошкільний навчальний заклад № 30 молоко цільне - повинно бути білого кольору, мати однорідну консистенцію, з запахом свіжого молока, не кисле та не гірке на смак, масова частка жиру- не менше 2,5%, повинно поставлятися у неушкоджених упаковках та тарі. 2019-01-14 45.7
Житомирський дошкільний навчальний заклад № 73 Молоко цільне не менше 2,5% жирності 9400 л 2019-01-14 159.0
Житомирський центр розвитку дитини № 69 сир сичужний твердий - повинен бути не менше 50 % жирності, не крихкий, без барвників; поверхня чиста, рівна, без механічних пошкоджень, сторонніх нашарувань і товстого поверхневого шару, покрита захисним покривом з парафінового сплаву або плівкою; смак і запах – специфічний сирний, без сторонніх присмаків і запахів, без гіркоти; консистенція - пластична, ніжна, однорідна по всій масі, помірної пористості; колір - від білого до ледве жовтого, рівномірний по всій масі. 2019-01-14 38.7
Житомирський дошкільний навчальний заклад № 30 сир кисломолочний–повинен бути білого кольору, мати однорідну консистенцію, не кислий та не гіркий повинен поставлятися у неушкоджених упаковках та тарі. 2019-01-14 49.3
Житомирський дошкільний навчальний заклад № 33 сир сичужний 50% жирності - повинен бути не менше 50% жирності не крихкий , без барвників, поверхня частина - рівна,без механічних пошкоджень сторонніх нашарувань і товстого поверхневого шару. Покрита захисним покривом з парафінового сплаву або плівкою, смак і запах-специфічний сирний без сторонніх присмаків і запахів, без гіркоти. Консистенція-пластична,ніжна однорідна по всій масі білого до ледве жовтого, рівномірний по всій масі. 2019-01-14 12.5
Житомирський дошкільний навчальний заклад №71 масло вершкове - масова частка жиру не менше 72,5 % . Смак і запах чистий, добре виражений, характерний для витопленого молочного жиру. Консистенція однорідна, пластична, щільна, гомогенна або зерниста, за температури (12 ±2 )С. У розтопленому стані - прозора без осаду, без домішок рослинного жиру та барвників. На розрізі блискуча або слабо блискуча, суха. 2019-01-14 141.9
Житомирський навчально-виховний комплекс № 38 сир сичужний твердий - повинен бути не менше 50 % жирності, не крихкий, без барвників; поверхня чиста, рівна, без механічних пошкоджень, сторонніх нашарувань і товстого поверхневого шару, покрита захисним покривом з парафінового сплаву або плівкою; смак і запах – специфічний сирний, без сторонніх присмаків і запахів, без гіркоти; консистенція - пластична, ніжна, однорідна по всій масі, помірної пористості; колір - від білого до ледве жовтого, рівномірний по всій масі. 2019-01-14 22.3
Житомирський центр розвитку дитини № 69 сир кисломолочний – повинен бути білого кольору, мати однорідну консистенцію, не кислий та не гіркий повинен поставлятися у неушкоджених упаковках та тарі. 2019-01-14 43.5
КЗ "Денишівський навчально-реабілітаційний центр" Детальний опис предмета закупівлі надано в оголошенні. 2019-01-14 5.6
Житомирський центр розвитку дитини № 69 сметана не менше 21% жирності - однорідна маса з глянсуватою поверхнею, густа, має чистий, кисломолочний смак, з присмаком і ароматом властивим пастеризованому продукту, без сторонніх присмаків і запахів. Колір білий з кремовим відтінком. 2019-01-14 24.4
КЗ "Денишівський навчально-реабілітаційний центр" Детальний опис предмета закупівлі надано в оголошенні. 2019-01-14 18.4
Житомирський навчально-виховний комплекс № 25 Сир кисломолочний 1240 кг 2019-01-14 89.9
Житомирський навчально-виховний комплекс № 25 Вершкове масло не менше 72,5% жирності 700 кг 2019-01-14 90.3
Житомирський дошкільний навчальний заклад № 33 молоко цільне не менше 2,5 % жирності - молоко коров’яче повинно бути білого кольору,мати однорідну консистенцію, з запахом свіжого молока, не кисле та не гірке на смак,масова частка жиру -не менше 2,5% ж ирності,повинно поставлятися у неушкоджених упаковках на тарі. 2019-01-14 76.1
Глибочицька сільська рада Житомирського району Житомирської області Молоко (2,5%) 1225 кілограм\nМолоко (2,5%) 495 кілограм\nМолоко (2,5%) 80 кілограм\nМолоко (2,5%) 80 кілограм\nМолоко (2,5%) 4550 кілограм\nМолоко (2,5%) 1600 кілограм\nМолоко (2,5%) 1620 кілограм 2019-01-14 173.7
Житомирський дошкільний навчальний заклад №6 ир кисломолочний - повинен бути білого кольору, мати однорідну консистенцію, не кислий і не гіркий на смак, повинен поставлятися в неушкоджених упаковках та тарі, 2019-01-14 48.9
Житомирський центр розвитку дитини № 69 масло вершкове - масова частка жиру не менше 73 % . Смак і запах чистий, добре виражений, характерний для витопленого молочного жиру. Консистенція однорідна, пластична, щільна, гомогенна або зерниста, за температури (12 ±2 )С. У розтопленому стані - прозора без осаду, без домішок рослинного жиру та барвників. На розрізі блискуча або слабо блискуча, суха. 2019-01-14 46.4
Житомирський дошкільний навчальний заклад №6 молоко цільне - повинно бути білого кольору, мати однорідну консистенцію, з запахом свіжого молока, не кисле і не гірке на смак, масова частка жиру – не менше 2,5%, повинно поставлятися в неушкоджених упаковках та тарі, 2019-01-14 25.4
Житомирський дошкільний навчальний заклад №21 сир кисломолочний- повинен бути білого кольору, мати однорідну консистенцію, не кислий та не гіркий,повинен поставлятися у неушкоджених упаковках та тарі. 2019-01-14 72.5
Житомирський дошкільний навчальний заклад №21 молоко цільне-повинно бути білого кольору,мати однорідну консистенцію,з запахом свіжого молока,не кисле та не гірке на смак,масова частка жиру – не менше 2,5%,повинно поставлятися у неушкоджених упаковках та тарі. 2019-01-14 157.4
Глибочицька сільська рада Житомирського району Житомирської області Вершкове масло (73%) 100 кілограм\nВершкове масло (73%) 160 кілограм\nВершкове масло (73%) 60 кілограм\nВершкове масло (73%) 50 кілограм\nВершкове масло (73%) 274 кілограм\nВершкове масло (73%) 113 кілограм\nВершкове масло (73%) 108 кілограм 2019-01-14 149.5
Житомирський дошкільний навчальний заклад № 30 Масло солодковершкове селянське– масова частка жиру не менше 73,0% . Смак і запах чистий, добре виражений, характерний для витопленого молочного жиру. Консистенція щільна гомогенна або зерниста, за температури (12 ±2 )С. У розтопленому стані – прозора без осаду, без домішок рослинного жиру та барвників. 2019-01-14 49.0
Житомирський дошкільний навчальний заклад №6 Масло вершкове не менше 72,5% жирності 380 кг 2019-01-14 49.0
Обласний протитуберкульозний диспансер Житомирської обласної ради Свіжий сир (сир кисло-молочний не нижче 9% жир. ) 10900 кг 2019-01-14 605.5
Житомирський навчально-виховний комплекс спеціального типу №59 Житомирської міської ради масло вершкове 72,5% жирності – масова частка жиру не менше 72,5%. Смак і запах чистий, добре виражений, характерний для витопленого молочного жиру. Консистенція однорідна, пластична, щільна, гомогенна або зерниста, за температури (12+_2 С). У розтопленому стані прозора без осаду, без домішок рослинного жиру та барвників. На розрізі блискуча або слабо блискуча, суха. 2019-01-11 74.8
Житомирський навчально-виховний комплекс спеціального типу №59 Житомирської міської ради молоко цільне – повинно бути білого кольору, мати однорідну консистенцію, з запахом свіжого молока, не кисле та не гірке на смак, масова частка жиру – не менше 2,5%, повинно поставлятися у неушкоджених упаковках та тарі. 2019-01-11 105.5
Житомирський дошкільний навчальний заклад №40 масло вершкове - масова частка жиру не менше 72,5 % . Смак і запах чистий, добре виражений, характерний для витопленого молочного жиру. Консистенція однорідна, пластична, щільна, гомогенна або зерниста, за температури (12 ±2 )С. У розтопленому стані - прозора без осаду, без домішок рослинного жиру та барвників. На розрізі блискуча або слабо блискуча, суха 2019-01-11 49.0
Житомирський дошкільний навчальний заклад №40 молоко цільне - повинно бути білого кольору, мати однорідну консистенцію, з запахом свіжого молока, не кисле та не гірке на смак, масова частка жиру – не менше 2,5%, повинно поставлятися у неушкоджених упаковках та тарі. 2019-01-11 49.9
Житомирський навчально-виховний комплекс спеціального типу №59 Житомирської міської ради сир кисломолочний – повинен бути білого кольору, мати однорідну консистенцію, не кислий та не гіркий повинен поставлятися у неушкоджених упаковках та тарі. 2019-01-11 42.3
Житомирський дошкільний навчальний заклад №63 Молоко цільне не менше 2,5% жирності 7200 л 2019-01-11 121.8
Житомирський дошкільний навчальний заклад № 35 Молоко цільне не менше 2,5% жирності 7458 л 2019-01-11 126.1
Житомирський дошкільний навчальний заклад №40 сир кисломолочний- повинен бути білого кольору, мати однорідну консистенцію, не кислий та не гіркий повинен поставлятися у неушкоджених упаковках та тарі 2019-01-11 49.9
КУ "Довбиський психоневрологічний інтернат" Кефір, сметана 1690 кілограм 2019-01-11 37.3
Житомирський центр розвитку дитини № 55 Сметана не менше 20% жирності - однорідна маса з глянсуватою поверхнею, густа, має чистий, кисломолочний смак, з присмаком і ароматом властивим пастеризованому продукту, без сторонніх присмаків і запахів. Колір білий з кремовим відтінком. 2019-01-10 19.0
Житомирський центр розвитку дитини № 55 Кефір 3,2% жирності – повинен бути однорідної маси середньої густоти, мати чистий, ніжний кисломолочний смак, не гіркий, без сторонніх присмаків і запахів. Колір білий. Кефір 3,2% жирності повинен поставлятися у неушкоджених упаковках та тарі. 2019-01-10 19.1
Житомирський центр розвитку дитини № 55 Сир кисломолочний: дозволений до продажу та використання на території України; безпечний для життя і здоров’я дитини; не має містити у складі генетично модифікованих організмів; в момент передачі Замовнику має бути придатним до використання з подальшим строком зберігання достатнім для його вживання та переробки (приготуванням страв) але не менше ніж на 50% від повного строку зберігання встановленого для даного виду товару відповідно до чинного законодавства; має відповідати заявленій вазі/кількості; має відповідати наступним споживчим властивостям: сир кисломолочний – повинен бути білого кольору, мати однорідну консистенцію, не кислий та не гіркий повинен поставлятися у неушкоджених упаковках та тарі. 2019-01-10 18.8
Житомирський центр розвитку дитини № 55 Сир сичужний твердий - повинен бути не менше 50 % жирності, не крихкий, без барвників; поверхня чиста, рівна, без механічних пошкоджень, сторонніх нашарувань і товстого поверхневого шару, покрита захисним покривом з парафінового сплаву або плівкою; смак і запах – специфічний сирний, без сторонніх присмаків і запахів, без гіркоти; консистенція - пластична, ніжна, однорідна по всій масі, помірної пористості; колір - від білого до ледве жовтого, рівномірний по всій масі. 2019-01-10 4.5
Житомирський центр розвитку дитини № 55 Молоко цільне не менше 2,5% жирності 2900 л 2019-01-10 49.1
Житомирський центр розвитку дитини № 55 Масло вершкове - масова частка жиру не менше 72,5 % . Смак і запах чистий, добре виражений, характерний для витопленого молочного жиру. Консистенція однорідна, пластична, щільна, гомогенна або зерниста, за температури (12 ±2 )С. У розтопленому стані - прозора без осаду, без домішок рослинного жиру та барвників. На розрізі блискуча або слабо блискуча, суха. 2019-01-10 18.1
Житомирський дошкільний навчальний заклад № 27 сир кисломолочний – повинен бути білого кольору, мати однорідну консистенцію, не кислий та не гіркий, повинен поставлятися у неушкоджених упаковках та тарі 2019-01-10 154.4
Житомирський дошкільний навчальний заклад №52 масло вершкове - масова частка жиру не менше 72,5 % . Смак і запах чистий, добре виражений, характерний для витопленого молочного жиру. Консистенція однорідна, пластична, щільна, гомогенна або зерниста, за температури (12 ±2 )С. У розтопленому стані - прозора без осаду, без домішок рослинного жиру та барвників. На розрізі блискуча або слабо блискуча, суха. 2019-01-10 49.0
Житомирський дошкільний навчальний заклад № 27 молоко коров’яче пастеризоване, жирністю не менше 2,5%, фасоване в п/е пакетах не менше ніж 1л. – повинно бути білого кольору, мати однорідну консистенцію, без осаду, пластівців білка та грудочок жиру, з запахом свіжого молока, не кисле та не гірке на смак, масова частка жиру – не менше 2,5%, повинно поставлятися у неушкоджених упаковках та тарі 2019-01-10 200.0
Житомирський дошкільний навчальний заклад №52 сметана не менше 20% жирності - однорідна маса з глянсуватою поверхнею, густа, має чистий, кисломолочний смак, з присмаком і ароматом властивим пастеризованому продукту, без сторонніх присмаків і запахів. Колір білий з кремовим відтінком. 2019-01-10 16.3
Житомирський дошкільний навчальний заклад №52 сир кисломолочний - повинен бути білого кольору, мати однорідну консистенцію. Не кислий та не гіркий, повинен поставлятися у неушкоджених упаковках та тарі. 2019-01-10 72.5
Житомирський дошкільний навчальний заклад № 27 масло селянське 73% жирності – масова частка жиру не менше 73%. Смак і запах чистий, добре виражений, характерний для витопленого молочного жиру, Консистенція однорідна, пластична, щільна, гомогенна або зерниста, за температури (12+ -2С). У розтопленому стані прозора без осаду, без домішок рослинного жиру та барвників. На розрізі блискуча або слабо блискуча, суха 2019-01-10 129.0
Комунальний навчальний заклад " Житомирська спеціальна загальноосвітня школа-інтернат" Житомирської обласної ради Кефір 2000 л\nРяжанка 2000 л\nСметана 560 кг 2019-01-10 98.1
Житомирський дошкільний навчальний заклад № 66 сир кисломолочний 9-11 % жир. – повинен бути білого кольору, мати однорідну консистенцію, не кислий та не гіркий, повинен поставлятися у неушкоджених упаковках та тарі. 2019-01-10 50.0
* У таблиці показані не більше ніж 100 останніх за часом угод
** Клікніть на заголовок стовбців, щоб сортувати по назвам, даті та кількості
Усі наведені дані - з офіційного сайту держзакупівель http://tender.me.gov.ua та системи Prozorro