ТОВАРИСТВО З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ "ТЕХНОСНАБ"

ЄДРПОУ: 31243650

  • 94.2мільйонів гривень
  • 845Угод
Хто заплатив цій установі? за що отримала кошти? Дата Сума, тис. грн
Загальноосвітній навчальний заклад "Київський спортивний ліцей-інтернат" Зазначені в Додатках 2018-02-05 24.8
Загальноосвітній навчальний заклад "Київський спортивний ліцей-інтернат" Зазначені в Додатках 2018-02-05 41.0
Загальноосвітній навчальний заклад "Київський спортивний ліцей-інтернат" Зазначені в Додатках 2018-02-05 32.8
Державний заклад "Всеукраїнський клінічний медико-реабілітаційний кардіохірургічний центр Міністерства охорони здоровя України Філе куряче, 150 кг, м`ясо свине б/к, 250 кг, м`ясо ялове, 100 кг, ,вирізка свина,100 кг, печінка ялова, 95 кг 695 кг 2018-02-05 82.2
Служба зовнішньої розвідки України Дріжджі 2018-02-02 5.4
ДУ "Інститут ендокринології та обміну речовин ім. В.П. Комісаренка НАМН України" Кури охолоджені 2950 кілограм\nФіле куряче 180 кілограм 2018-01-29 176.7
Служба зовнішньої розвідки України Мінеральна вода 2018-01-29 51.3
Служба зовнішньої розвідки України лот № 1 - окіст свинини, без кістки заморожений в/г; вирізка свинини без кістки заморожена в/г; лот № 2 - окіст яловий, без кістки заморожений в/г; лот № 3 - філе куряче охолоджене в/г; тушка куряча охолоджена в/г; лот № 4 - серце яловиче заморожене в/г; печінка яловича заморожена в/г 2018-01-29 57.2
Служба зовнішньої розвідки України Какао; шоколад та цукрові кондитерські вироби 8650 шт 2018-01-29 78.1
Служба зовнішньої розвідки України Оброблені фрукти та овочі 625 кг\nОброблені фрукти та овочі 595 шт 2018-01-29 34.0
Служба зовнішньої розвідки України Маргарин 2018-01-29 9.1
Комунальний заклад Київської обласної ради "Київська обласна лікарня №2" Тушки курей 5500 кг 2018-01-25 266.0
Державний навчальний заклад «Київське регіональне вище професійне училище будівництва» Запропонований Учасником товар повинен відповідати діючим стандартам ДСТУ 4492:2005 Олія рафінована «Олейна» Олія соняшникова рафінована, дезодорована, виморожена, не виморожена, без ГМО.Залишковий термін придатності товару на момент поставки складає не менше 80% загального терміну придатності, зазначеного в упаковці Олія соняшникова має бути вироблена згідно з чинними технологічним регламентом або технологічною інструкцією, затвердженим в установленому порядку, з додержанням вимог ДСП. Показники якості- органоліптичні та фізико-хімічні (прозорість, смак, запах, масова частка фосфоровмісних речовин, не жирових домішок), мікробіологічні (плісняві гриби, мікроорганізми) мають відповідати ДСТУ Товар має бути фасований в пляшки ємністю 0,9 літр із полімерних матеріалів, дозволених до використання органами державного санітарно-епідеміологічного нагляду. Бутилки з олією мають бути герметично закупорені ковпачками із поліетилену високого тиску, низької щільності. Маркування повинно містити: назву олії,її вид, ґатунок,склад продукту у порядку переваги складників, у т.ч. харчових добавок, назву країни-виробника, масу нетто в грамах,або об»єм в см. Куб.,дату розливу(число, місяць, рік), умови зберігання і енергетичну цінність, кінцеву дату споживання Увага! Перелік документів, які надаються в сканованому вигляді під час подання пропозиції шляхом приєднання документів до пропозиції зазначений у п.5 Документації про проведення закупівлі. 2018-01-25 15.0
Спеціальна школа І -ІІ ступенів №12 Дарницького району м.Києва М’ясо свинина б/к 700 кілограм\nТушки курячі 1400 кілограм\nЯловичина б/к 200 кілограм 2018-01-25 177.9
Державний навчальний заклад «Київське регіональне вище професійне училище будівництва» Запропонований Учасником товар повинен відповідати діючим стандартам Батон пшеничний Спосіб виробництва: механізоване виробництво; Поверхня: відповідає виду виробу, без забруднення; Колір: світло-жовтий, без підгорілості; Запах: властивий даному виду виробів, без стороннього запаху; З борошна вищого сорту; Оцінка якості: згідно ДСТУ 4585:2006 Стан м’якушки пропечена, еластична, не волога на дотик, без слідів непромісу; Смак: властивий даному виду виробів, без стороннього присмаку; Круасани 7DAYS 60гр Вироблено із лісткового тіста з фруктовою та кремовою начинкою,. Кондитерські вироби повинні виготовляти відповідно вимогам стандартів, технічним вимога виробника, з дотриманням санітарних норм та правил, рецептур та технологічних інструкцій, затверджених в установчому порядку. Обов’язкове маркування на упаковці - товар не менше 80% від встановленого терміну придатності . - наявність - документального підтвердження відповідності якісним характеристикам. - Неякісний товар підлягає обов'язковій заміні, але всі витрати пов"язані із заміною товару несе постачальник. Увага! Перелік документів, які надаються в сканованому вигляді під час подання пропозиції шляхом приєднання документів до пропозиції зазначений у п.5 Документації про проведення закупівлі. 2018-01-23 50.8
Державний навчальний заклад «Київське регіональне вище професійне училище будівництва» Запропонований Учасником товар повинен відповідати діючим стандартам Какао «Мрія» Какао-порошок, не підсолоджений. Фасований по 100гр. Оцінка якості ДСТУ 4391:2005. Какао-порошок повинен бути від світло до темно коричневого кольору, без стороннього запаху і присмаку, вологість не більш 6% Обов’язкове маркування на упаковці Цукерки шоколадні («Ромашка Рошен») Помадна цукерка, глазурована шоколадною глазуррю (вершкове крем-брюле з додаванням какао-порошку). Без сторонніх запахів та стороннього смаку. Без пошкоджень. Шоколадні батончики Шоколадні цукерки з начинкою. Без сторонніх запахів та стороннього смаку. Без пошкоджень - товар не менше 80% від встановленого терміну придатності . - наявність - документального підтвердження відповідності якісним характеристикам. - Неякісний товар підлягає обов'язковій заміні, але всі витрати пов"язані із заміною товару несе постачальник. Увага! Перелік документів, які надаються в сканованому вигляді під час подання пропозиції шляхом приєднання документів до пропозиції зазначений у п.5 Документації про проведення закупівлі. 2018-01-23 65.1
Комунальний заклад Київської обласної ради "Київська обласна лікарня №2" Борошно 12500 кг 2018-01-23 99.5
Державний навчальний заклад «Київське регіональне вище професійне училище будівництва» Запропонований Учасником товар повинен відповідати діючим стандартам ДСТУ 4378:2005 Хек свіжоморожений. Спосіб розбирання: патрана обезголовлена; Вимоги до зовнішнього вигляду та обробки:поверхня ціла, рівна, чиста, недеформована, природного кольору, без згустків чи слідів крові,без льодяної глазурі та снігу; Вимоги до заморозки : заморожена не більше одного разу; Маркування (наявність ярликів із зазначенням): дати виготовлення, найменування продукту, назви виробника, терміну придатності, умов зберігання, поживної та енергетичної цінності, посилання на нормативно-технічну документацію у відповідності до супровідних документів на поставку, відсутності ГМО; Довжина тушки не менше, ніж 25 см - товар не менше 80% від встановленого терміну придатності . - наявність - документального підтвердження відповідності якісним характеристикам. - Неякісний товар підлягає обов'язковій заміні, але всі витрати пов"язані із заміною товару несе постачальник. Увага! Перелік документів, які надаються в сканованому вигляді під час подання пропозиції шляхом приєднання документів до пропозиції зазначений у п.5 Документації про проведення закупівлі. 2018-01-23 27.5
Державний навчальний заклад «Київське регіональне вище професійне училище будівництва» 1.Молоко коров’яче пастеризоване у кількості 170л питне 2,6% - жирності -1 літр у пакеті,кількість 170 пакетів, довгострокового терміну зберігання. ДСТУ 2661;2010; ТУ У 15.5-20016121-005:2008 термін придатності не менше 90 діб Однорідна рідина без осаду, пластівців білка та грудочок жиру, без сторонніх, не притаманних свіжому молоку присмаків та запахів,для пастеризованого молока – легкий присмак пастеризації, колір білий, рівномірний за всією масою. 2.Молоко згущене у кількості 150 кг Характерний солодкувато-солонуватий присмак, притаманний пряженому молоку, без сторонніх присмаків та запахів. Під час внесення нізину допускають менш виражений присмак пряженого молока.Однорідна, рідка. Допустимий незначний осад.Однорідний, схожий на колір молока або з кремовим відтінком. Назва показника Норма для згущеного стерилізованого молока Метод контролювання Масова частка сухих речовин, %, не менше ніж 25,5 Згідно з ГОСТ 30305.1 Масова частка жиру, %, не менше ніж 7,8 Згідно з ГОСТ 29247 Кислотність титрована, °Т, в межах від 50 до 60 Згідно з ГОСТ 30305.3 Масова концентрація нізину, мг/дм3, не більше 25 Згідно з 11.3 Чистота відновленого згущеного стерилізованого молока, група , не нижче I Згідно з ГОСТ 29245 Температура під час випуску з підприємства-виробника, оС, в межах від 0 до 20 Згідно з ГОСТ 29245 Згущене стерилізоване молоко за мікробіологічними показниками повинно відповідати вимогам промислової стерильності і не містити патогенних мікроорганізмів чи їх токсинів.Вміст токсичних елементів і мікотоксинів у згущеному стерилізованому молоці не повинен перевищувати гранично допустимих рівнів, передбачених СанПиН 42-123-4089 [3] та МБТ № 5061 [4] - товар не менше 80% від встановленого терміну придатності . - наявність - документального підтвердження відповідності якісним характеристикам. - Неякісний товар підлягає обов'язковій заміні, але всі витрати пов"язані із заміною товару несе постачальник. - Постачання здійснюється на транспорті постачальника, який повинен мати санітарний паспорт, дійсний на момент поставки, та представляти за вимогою замовника. - Водій та особи, що його супроводжують, повинні мати санітарну книжку з відміткою, дійсною на момент кожного завозу кожної партії товару та представляти за вимогою замовника та забезпечені санітарним одягом. -Поставка здійснюється за рахунок Постачальника за адресою замовника. Поставка здійснюється згідно Заявкам Замовника з 9:00 до 12:00 3 рази на тиждень. Доставка товару здійснюється згідно наданої Замовником заявки. Доставка проводиться за умови попереднього узгодження дати та часу поставки. Увага! Перелік документів, які надаються в сканованому вигляді під час подання пропозиції шляхом приєднання документів до пропозиції зазначений у п.5 Документації про проведення закупівлі. 2018-01-22 10.9
Державний навчальний заклад «Київське регіональне вище професійне училище будівництва» Запропонований Учасником товар повинен відповідати діючим стандартам Томатна паста 25% 500 гр. скляна банка ДСТУ 5081: 2008 Паста вищого ґатунку на вигляд – однорідна маса без частинок шкірочки, насіння і пробкових утворень, червоного або темно малинового кольору без цвілі, гіркоти, присмаку пригару. Смак і запах натуральні. Тара чиста не ушкоджена з обов’язковим маркуванням; Огірки консервовани 3л скляна банка ГОСТ 20144-74 Виготовлені із свіжих огірків середньої величини. Маса огірків не менше 50% маси нетто. Вміст солі 2.5-3% Тара чиста не ушкоджена з обов’язковим маркуванням; Горошок зелений консервований залізна банка 410 гр. ДСТУ 7165 2010 Виготовлений із свіжого зеленого середньої величини гороху технічної стиглості першого ґатунку. Вміст кухонної солі 0,8-1,5%, маса горошку від маси нетто – не менше 80%. Вкусові якості повинні відповідати даному товару. Герметично укупорений стерилізований при температурі не нижче 1000С. Тара чиста не ушкоджена з обов’язковим маркуванням; Сухофрукти: Зовнішній вигляд: сухофрукти цілі, чисті, здорові, сухі, без гнилих фруктів та ягід та плісняви, однорідні за розміром та забарвленням.Запах: властивий сушеним фруктам, без стороннього запаху (диму, затхлості, кислого запаху). Смак сушених фруктів. Не допускаються сухофрукти забруднені, загнивші, запліснявілі, уражені шкідниками, з сторонніми запахом, смаком і домішками.Оцінка якості ДСТУ 3355:96; Повидло вагове: Зовнішній вигляд та консистенція: однорідна густа перетерта масса, без кісточок, без непротертих шматочків шкірочки чи інших рослинних домішок. Смак: •солодкий чи кислувато-солодкий. Колір темно-коричневий. Наявність харчових добавок: допускаються до використання лише харчові добавки, які пройшли гігієнічну регламентацію і зареєстровані в Міністерстві охорони здоров’я.Оцінка якості: ДСТУ 6072:2009 (Повидло фруктове). - товар не менше 80% від встановленого терміну придатності . - наявність - документального підтвердження відповідності якісним характеристикам. - Неякісний товар підлягає обов'язковій заміні, але всі витрати пов"язані із заміною товару несе постачальник. - Постачання здійснюється на транспорті постачальника, який повинен мати санітарний паспорт, дійсний на момент поставки, та представляти за вимогою замовника. Увага! Перелік документів, які надаються в сканованому вигляді під час подання пропозиції шляхом приєднання документів до пропозиції зазначений у п.5 Документації про проведення закупівлі. 2018-01-22 23.7
Державний навчальний заклад «Київське регіональне вище професійне училище будівництва» Запропонований Учасником товар повинен відповідати діючим стандартам Печиво Родинне Оцінка якості:ДСТУ 3781-98. Вироблено на вершковому маслі з різними домішками. Має містити велику кількість жирів та цукру та виготовлено з пластичного тіста, а інколи з прикрасою поверхні печива. Кондитерські вироби повинні виготовляти відповідно вимогам стандартів, технічним вимога виробника, з дотриманням санітарних норм та правил, рецептур та технологічних інструкцій, затверджених в установчому порядку. Обов’язкове маркування на упаковці Вафлі «Артек» з начинкою ТУ У 10.7-00382013-006:2015 ISO 22000:2005, ISO 9001:2008. Продукт пористий, ніжний, легкий. Форма продукту прямокутна, прошарок з начинкою та рифлену поверхню. Відрізняються за змістом начинки та кількістю прошарків. Смак та запах – властивий даному найменуванню вафель, без стороннього присмаку та запаху. Кондитерські вироби повинні виготовляти відповідно вимогам стандартів, технічним вимога виробника, з дотриманням санітарних норм та правил, рецептур та технологічних інструкцій, затверджених в установчому порядку. Обов’язкове маркування на упаковці Сухарі паніровочні Зовнішній вигляд:крупка достатньо однорідна за розміром, розсипчаста, без комків; Колір: від світло-жовтого до світло-коричневого; Смак та запах: притаманний паніровочним сухарям, без стороннього присмаку та запаху; Масова доля вологості не повинна перевищувати 10%; Обов’язкове маркування на упаковці - товар не менше 80% від встановленого терміну придатності . - наявність - документального підтвердження відповідності якісним характеристикам. - Неякісний товар підлягає обов'язковій заміні, але всі витрати пов"язані із заміною товару несе постачальник. Увага! Перелік документів, які надаються в сканованому вигляді під час подання пропозиції шляхом приєднання документів до пропозиції зазначений у п.5 Документації про проведення закупівлі. 2018-01-22 24.8
Державний навчальний заклад «Київське регіональне вище професійне училище будівництва» Запропонований Учасником товар повинен відповідати діючим стандартам ДСТУ 4161:2003 Шпроти «Рижское золото» вищий сорт Склад: риба кілька чи салака, рослинне масло і сіль. Риби у банці повинно бути не менш 75%. Запах: приємний, притаманний цьому виду консервів, без запаху дима. Зовнішній вигляд: рибка середня, ціла, має приємний золотавий колір, складена рівними рядами. Смак: без присмаку гіркоти. - товар не менше 80% від встановленого терміну придатності . - наявність - документального підтвердження відповідності якісним характеристикам. - Неякісний товар підлягає обов'язковій заміні, але всі витрати пов"язані із заміною товару несе постачальник. Увага! Перелік документів, які надаються в сканованому вигляді під час подання пропозиції шляхом приєднання документів до пропозиції зазначений у п.5 Документації про проведення закупівлі. 2018-01-22 10.2
Державна установа "Національний інститут фтизіатрії і пульмонології ім. Ф.Г. Яновського Національної академії медичних наук України" Товар повинен відповідати показникам якості, ДСТУ, мати вищий гатунок 2018-01-22 84.5
Державний навчальний заклад «Київське регіональне вище професійне училище будівництва» Запропонований Учасником товар повинен відповідати діючим стандартам ДСТУ 4399:2005 Масло вершкове «екстра» Технічні та інші характеристики Склад Жири та вершки коров’ячого молока 100% За вмістом молочного жиру вершкове масло ( 73 %) Запах Чистий, характерний для вершків, без сторонніх запахів Смак Чистий, добре виражений вершковий, можливий присмак пастеризації. Без сторонніх присмаків Колір Від світло-жовтого до жовтого, однорідний за всією масою Пакування Споживче (обгортка з алюмінієвої кашированої фольги ) Маса нетто 200 г За технологічними особливостями солодковершкове Оцінка якості Згідно з ДСТУ 4399:2005 - товар не менше 80% від встановленого терміну придатності . - наявність - документального підтвердження відповідності якісним характеристикам. - Неякісний товар підлягає обов'язковій заміні, але всі витрати пов"язані із заміною товару несе постачальник. - Постачання здійснюється на транспорті постачальника, який повинен мати санітарний паспорт, дійсний на момент поставки, та представляти за вимогою замовника. - Водій та особи, що його супроводжують, повинні мати санітарну книжку з відміткою, дійсною на момент кожного завозу кожної партії товару та представляти за вимогою замовника та забезпечені санітарним одягом. -Поставка здійснюється за рахунок Постачальника за адресою замовника. Поставка здійснюється згідно Заявкам Замовника з 9:00 до 12:00 3 рази на тиждень. Доставка товару здійснюється згідно наданої Замовником заявки. Доставка проводиться за умови попереднього узгодження дати та часу поставки. Увага! Перелік документів, які надаються в сканованому вигляді під час подання пропозиції шляхом приєднання документів до пропозиції зазначений у п.5 Документації про проведення закупівлі. 2018-01-22 34.6
Державний навчальний заклад «Київське регіональне вище професійне училище будівництва» Запропонований Учасником товар повинен відповідати діючим стандартам ДСТУ 4418:2005 Сметана фасована, жирність до15% включно У дрібній розфасовці, у спеціальній упаковці, жирність до 15% включно, свіжа, однорідної консистенції, і в міру густа, вигляд продукції – глянцевий, колір – білий з кремовим відтінком, смак і запах – чисті, без сторонніх присмаків і запахів, споживча упаковка – пакети із поліетиленової плівки або стакан. Вага 400гр. Дефекти недопустимі. На кожній одиниці фасування повинна бути наступна інформація: назва харчового продукту, назва та адреса підприємства - виробника, вага нетто, склад , дата виготовлення, термін придатності та умови зберігання, дані про харчову та енергетичну цінність. Строк придатності не повинен перевищувати 80% від загального строку придатності. Товар не повинен містити генетично модифіковані організми (ГМО), що обов’язково відображається на етикетці маркуванням «без ГМО». Товари, що постачаються повинні мати необхідні сертифікати якості виробника, реєстраційне посвідчення та висновок державної санітарно-епідеміологічної експертизи, або іншій подібний документ, що підтверджує відповідність товару вимогам, встановленим до нього загальнообов’язковими на території України нормами і правилами, повинен бути оформлений відповідно до вимог законодавства України. - товар не менше 80% від встановленого терміну придатності . - наявність - документального підтвердження відповідності якісним характеристикам. - Неякісний товар підлягає обов'язковій заміні, але всі витрати пов"язані із заміною товару несе постачальник. - Постачання здійснюється на транспорті постачальника, який повинен мати санітарний паспорт, дійсний на момент поставки, та представляти за вимогою замовника. - Водій та особи, що його супроводжують, повинні мати санітарну книжку з відміткою, дійсною на момент кожного завозу кожної партії товару та представляти за вимогою замовника та забезпечені санітарним одягом. -Поставка здійснюється за рахунок Постачальника за адресою замовника. Поставка здійснюється згідно Заявкам Замовника з 9:00 до 12:00 3 рази на тиждень. Доставка товару здійснюється згідно наданої Замовником заявки. Доставка проводиться за умови попереднього узгодження дати та часу поставки. Увага! Перелік документів, які надаються в сканованому вигляді під час подання пропозиції шляхом приєднання документів до пропозиції зазначений у п.5 Документації про проведення закупівлі. 2018-01-22 8.3
Державний навчальний заклад «Київське регіональне вище професійне училище будівництва» Запропонований Учасником товар повинен відповідати діючим стандартам. Рис у кількості 300 кг ГОСТ 6293 Запропонований товар має відповідати таким вимогам:якщо товар іноземного походження, він має бути зареєстрованим в Україні та мати відповідні документи;термін придатності товару не менше 80% від встановленого терміну придатності на момент поставки.наявність документального підтвердження відповідності товару якісним характеристикам, Рис лущений (зерно середнє, лом зерна не більше 5%, (пакув.- 1кг. або не фасований ) (копія сертифікату відповідності, копію висновку державної сан. – епід. експертизи). Борошно пшеничне вищого сорту у кількості 220 кг Колір: Білий, білий з жовтуватим відтінком (Вищий сорт); Сорт: вищий; Вологість, не більше 15%; Пакування: Одинарні паперові пакети (Споживча тара) або продуктові мішки не нижче IV категорії (обойний сорт) ; Якість: Згідно з ГСТУ 46.004-99; Запах: Властивий пшеничному борошну, без сторонніх запахів, не затхлий, не пліснявий; Вміст мінеральної домішки: При розжовуванні борошна не повинно відчуватись хрускоту; Білість: ≥ 54 умовних одиниць приладу РЗ-БПЛ (Вищий сорт); Фасування:по 2 кг або нефасоване(у мішках); Сорт пшениці, з якої вироблено борошно: з твердих сортів пшениці (дурум) Маркування: Державною мовою згідно з ГОСТ 26791, Законом України «Про якість та безпеку харчових продуктів і продовольчої сировини» Транспортування і зберігання: Згідно з ГОСТом 26791 та «Инструкцией по хранению зерна, маслосемян, муки и крупы» № 9 - , затвердженою наказом Міністрества хлібопродуктів СРСР №185 від 24.06.88р Смак: Властивий пшеничному борошну, без сторонніх присмаків, не кислий, не гіркий Зольність у перерахунку на суху речовину, не більше: 0,55% (Вищий сорт); Крупа гречана у кількості 300кг Зовнішний вигляд: розсипчаста маса, характерна для цього виду крупів; Масова частка вологи: не більше ніж 10% За якістю: вищий сорт; За розміром: середня; Пакування: пачки масою нетто від 0,300кг до 1,000кг або нефасована(у мішку); Оцінка якості: згідно ДСТУ 1055-2006 - товар не менше 80% від встановленого терміну придатності . - наявність - документального підтвердження відповідності якісним характеристикам. Увага! Перелік документів, які надаються в сканованому вигляді під час подання пропозиції шляхом приєднання документів до пропозиції зазначений у п.5 Документації про проведення закупівлі. 2018-01-22 13.3
Державний навчальний заклад «Київське регіональне вище професійне училище будівництва» Запропонований Учасником товар повинен відповідати діючим стандартам. Картопля у кількості 4000кг Сфера застосування: для приготування страв (їжі); Оцінка якості: згідно з ДСТУ 4506:2005; термін зберігання продукції має бути не менше 330 діб з дати постачання; Якісні вимоги: продукція має бути ціла, чиста, суха, непроросла, не зів’янула, не позеленіла, без механічних пошкоджень (механічні пошкодження глибиною не більше 5 мм і довжиною не більше 10 мм (порізи, вм’ятини, тріщини) допускаються не більше ніж на 2% загальної кількості продукції); запах, властивий даному сорту, без стороннього запаху і смаку, округло-овальної форми; розмір бульби не менше 60 мм у поперечному розрізі; не допускається наявність в’ялих картоплин з легкою морщиністю, роздавлених, половинок і частин картоплин, пошкоджених сільськогосподарськими шкідниками та хворобами, підморожених, запарених та наявність землі, органічних і мінеральних домішок; фасування продукції – капронові сітки вагою НЕТТО 5 кг, яка забезпечує її збереження під час транспортування та вантажно-розвантажувальних робіт. Горох колотий фасований у поліетиленові пакети по 1кг у кількості 200кг Горох: Продовольчий, 1й підтип ДСТУ 4523-2006, Жовтий різних відтінків (із сім’ядолями, що просвічуються крізь насіннєву оболонку).Запах властивий гороховим крупам, без сторонніх запахів, не затхлий, не пліснявий. Смак властивий гороховим крупам без сторонніх присмаків, не кислий, не гіркий.Вологість не більше 15%.Масова частка пошкодженого насіння, %, не більше ніж 0,5. Товар повинен відповідати показникам безпечності та якості для харчових продуктів,що передбачені чинним законодавством,в тому числі згідно Закону України "Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів",вказаному ДСТУ - товар не менше 80% від встановленого терміну придатності . - наявність - документального підтвердження відповідності якісним характеристикам. - Неякісний товар підлягає обов'язковій заміні, але всі витрати пов"язані із заміною товару несе постачальник. - Постачання здійснюється на транспорті постачальника, який повинен мати санітарний паспорт, дійсний на момент поставки, та представляти за вимогою замовника. - Водій та особи, що його супроводжують, повинні мати санітарну книжку з відміткою, дійсною на момент кожного завозу кожної партії товару та представляти за вимогою замовника та забезпечені санітарним одягом. -Поставка здійснюється за рахунок Постачальника за адресою замовника. Поставка здійснюється згідно Заявкам Замовника з 9:00 до 12:00 3 рази на тиждень. Доставка товару здійснюється згідно наданої Замовником заявки. Доставка проводиться за умови попереднього узгодження дати та часу поставки. Постачання, завантажувально-розвантажувальні роботи здійснюються транспортом Постачальника чи транспортом перевізника за рахунок Постачальника, який повинен мати санітарний паспорт, дісний на момент поставки та представляти за вимогою замовника. Неякісний товар підлягає обов’зковій заміні, але всі витрати пов’язані із заміною товару несе постачальник, або повному поверненню, з відмовою від подальшого співробітництва. 1. Якість товару повинна відповідати вимогам відповідних діючих нормативних документів (ГОСТ, ДСТУ, ТУ тощо). 2. Термін придатності діє строком, встановленого виробником товару, та вказаного на упаковці товару. На дату передачі товару від Постачальника Покупцю, термін придатності товару повинен становити не менше як 80 відсотків від вказаного на упаковці. Оплата за товар здійснюється в безготівковому вигляді після його фактичного постачання на склад з відстрочкою платежу. Учасник надає та включає в ціну товару вантажно-розвантажувальні послуги при поставці товару. Увага! Перелік документів, які надаються в сканованому вигляді під час подання пропозиції шляхом приєднання документів до пропозиції зазначений у п.5 Документації про проведення закупівлі. 2018-01-22 24.4
Державний навчальний заклад «Київське регіональне вище професійне училище будівництва» Запропонований Учасником товар повинен відповідати діючим стандартам Буряк Коренеплоди свіжі, цілі, здорові, чисті, без пошкоджень, форма та колір відповідають ботанічному сорту, без стороннього запаху та смаку. Клубні соковиті, темно-червоних відтінків. Неякісний товар підлягає обов"зковій заміні, але всі витрати пов"язані із заміною товару несе постачальник Морква Коренеплоди свіжі, цілі, здорові, чисті, без пошкоджень, форма та колір відповідають ботанічному сорту, без стороннього запаху та смаку. Неякісний товар підлягає обов"зковій заміні, але всі витрати пов"язані із заміною товару несе постачальник Цибуля Вирощена в природних умовах, без перевищеного вмісту хімічних речовин, має бути зрілою, здоровою, чистою, цілою, не пророщеною, форма і колір повинні відповідати ботанічному сорту з сухими зовнішніми цибульними лушпиннями. .Неякісний товар підлягає обов"зковій заміні, але всі витрати пов"язані із заміною товару несе постачальник Капуста Якість: згідно з ДСТУ 7037:2009; Щільність головки: щільні ( пізньостигла першого товарного сорту); Зовнішній вигляд: Головки свіжі, цілі, здорові, чисті, цілком сформовані, непророслі, типової для ботанічного сорту форми і забарвлення, без пошкоджень сільськогосподарськими шкідниками; Стиглість: пізньостигла; Пакування:сітки; Товарний сорт:перший; Яблука Стиглість: Стиглі; Зовнішній вигляд: не вˊялі, без пошкоджень шкідниками, хворобами і т.д., без фізичних пошкоджень; Смак:без стороннього присмаку; Запах:без стороннього запаху, яблучний, притаманний ботанічному сорту; Оцінка якості:за ДСТУ 7075:2009; Мандарини Стиглість:стиглі; Зовнішній вигляд: не в'ялі, без пошкоджень шкідниками, хворобами і т.д., без фізичних пошкоджень, не гнилі, однакові за забарвленням жовтого чи помаранчевого кольору, плоди однакові за формою; Смак:б ез стороннього присмаку, солодкий чи кисло-солодкий; Оцінка якості: за ДСТУ 7075: 2009; Запах: притаманний ботанічному сорту,без стороннього запаху; - товар не менше 80% від встановленого терміну придатності . - наявність - документального підтвердження відповідності якісним характеристикам. - Неякісний товар підлягає обов'язковій заміні, але всі витрати пов"язані із заміною товару несе постачальник. Увага! Перелік документів, які надаються в сканованому вигляді під час подання пропозиції шляхом приєднання документів до пропозиції зазначений у п.5 Документації про проведення закупівлі. 2018-01-22 38.0
Державний навчальний заклад «Київське регіональне вище професійне училище будівництва» Запропонований Учасником товар повинен відповідати діючим стандартам Сосиски молочні ятрань в/г: Склад :свинина напівжирна, яловичина вищого сорту, порошок яєчний, молоко сухе, сіль; батони повинні мати чисту суху поверхність без пошкодження оболонки. Продукт не містить ГМО ДСТУ 4436:2005 Термін зберігання t не більше +6 C C при відносній вологості 75-78% -15 діб Ковбаса напівкопчена ятрань в/г- Склад :свинина напівжирна, яловичина 1 сорту, шпік, сіль, спеції; батони повинні мати чисту суху поверхність без пошкодження оболонки. Продукт не містить ГМО ТУ У 15. 1-32731870-004:2005 Термін зберігання t не більше +6 C C при відносній вологості 75-78% -15 діб Фарш мˊясний яловичий Зовнішний вигляд: однорідна маса без кісток, хрящів, сухожилок, грубої сполучної тканини, рівномірно перемішаний, без порожнин і сірих плям, рожевого або світло-рожевого кольору. Запах і смак повинні бути властиві цьому виду продукту, з ароматом прянощів, без стороннього запаху та присмаку. ГСТУ 46.020-2002 - товар не менше 80% від встановленого терміну придатності . - наявність - документального підтвердження відповідності якісним характеристикам. - Неякісний товар підлягає обов'язковій заміні, але всі витрати пов"язані із заміною товару несе постачальник. Увага! Перелік документів, які надаються в сканованому вигляді під час подання пропозиції шляхом приєднання документів до пропозиції зазначений у п.5 Документації про проведення закупівлі. 2018-01-22 56.9
Державний навчальний заклад «Київське регіональне вище професійне училище будівництва» Запропонований Учасником товар повинен відповідати діючим стандартам Філе куряче охолоджене ДСТУ 3143:2013 Термічний стан: Охолоджене (м’ясо птиці, яке зберігає протягом усього періоду після забивання птиці і подальшого охолодження внутрішню температуру від -2С до +4С включно) Зовнішній вигляд: без згустків крові, з чистою поверхнею, зовнішня поверхня суха, не завітрена, жировий шар не повинен виступати за м’язову тканину більше, ніж на 1 см, внутрішня поверхня чиста, без згустків крові, без льодяної глазурі та снігу Запах: властивий доброякісному м’ясу птиці, без сторонніх запахів Оцінка якості: згідно з ДСТУ 3143-2013 Термін придатності від загального терміну зберігання, передбаченого виробником, на час поставки (не менше, ніж): не менше 80 % Яловичина задня тазова частина напівфабрикат Продукція повинна відповідати ветеринарно-санітарним вимогам та нормативній документації (ДСТУ, ГОСТ) Вимоги до пакетування: транспортування тільки в спеціальних ящиках Оцінка якості: м'ясо без великої кількості жиру, м'ясо упруге, при натискуванні швидко приймає первинну форму. Не допускаються дрібні шмаки та обізки. Запах властивий яловичині, без ознак псування; Печінка яловича Термообробка: охолоджена Якість:ДСТУ 4589:2006 Вимоги до пакетування: транспортування тільки в спеціальних ящиках - товар не менше 80% від встановленого терміну придатності . - наявність - документального підтвердження відповідності якісним характеристикам. - Неякісний товар підлягає обов'язковій заміні, але всі витрати пов"язані із заміною товару несе постачальник. Увага! Перелік документів, які надаються в сканованому вигляді під час подання пропозиції шляхом приєднання документів до пропозиції зазначений у п.5 Документації про проведення закупівлі. 2018-01-22 199.5
Державна установа "Національний інститут фтизіатрії і пульмонології ім. Ф.Г. Яновського Національної академії медичних наук України" Товар повинен відповідати показникам якості 2018-01-19 181.9
Спеціальна школа І -ІІ ступенів №12 Дарницького району м.Києва запитання , щодо продукції Суліма Валентина Іванівна моб.тел. +38(095) 89 50 658 2018-01-12 97.9
Спеціальна школа І -ІІ ступенів №12 Дарницького району м.Києва запитання , щодо продукції Суліма Валентина Іванівна моб.тел. +38(095) 89 50 658 2018-01-12 21.2
Спеціальна школа І -ІІ ступенів №12 Дарницького району м.Києва запитання, щодо продукції Суліма Валентина Іванівна – дієтична сестра, моб.тел. +38(095) 89 50 658 2018-01-12 18.0
Спеціальна школа І -ІІ ступенів №12 Дарницького району м.Києва запитання , щодо продукції Суліма Валентина Іванівна моб.тел. +38(095) 89 50 658 2018-01-12 82.8
Спеціальна школа І -ІІ ступенів №12 Дарницького району м.Києва запитання , щодо продукції по моб.т. +38(095) 89 50 658 Суліма Валентина Іванівна 2018-01-12 2.8
Спеціальна школа І -ІІ ступенів №12 Дарницького району м.Києва Борошно пшенічне вищого гатунку запитання , щодо продукції по моб.т. +38(095) 89 50 658 Валентіна Іванівна 2018-01-12 10.8
Спеціальна школа І -ІІ ступенів №12 Дарницького району м.Києва запитання , щодо продукції Суліма Валентина Іванівна – дієтична сестра, моб.тел. +38(095) 89 50 658 2018-01-12 86.2
Спеціальна школа І -ІІ ступенів №12 Дарницького району м.Києва запитання , щодо продукції : Суліма Валентина Іванівна моб.тел.+38(095) 89 50 658 2018-01-12 59.7
Спеціальна школа І -ІІ ступенів №12 Дарницького району м.Києва запитання , щодо продукції Суліма Валентина Іванівна моб.тел. +38(095) 89 50 658 2018-01-12 118.8
Спеціальна школа І -ІІ ступенів №12 Дарницького району м.Києва запитання , щодо продукції Суліма Валентина Іванівна моб.тел. +38(095) 89 50 658 2018-01-12 136.3
Спеціальна школа І -ІІ ступенів №12 Дарницького району м.Києва запитання , щодо продукції Суліма Валентина Іванівна моб.тел. +38(095) 89 50 658 2018-01-12 27.7
Спеціальна школа І -ІІ ступенів №12 Дарницького району м.Києва запитання ,щодо продукції Суліма Валентина Іванівна моб.тел. +38(095) 89 50 658 2018-01-12 164.6
Спеціальна школа І -ІІ ступенів №12 Дарницького району м.Києва запитання , щодо продукції : Суліма Валентина Іванівна моб.тел. +38(095) 89 50 658 2018-01-12 96.4
Спеціальна школа І -ІІ ступенів №12 Дарницького району м.Києва запитання , щодо продукції Суліма Валентина Іванівна моб.тел. +38(095) 89 50 658 2018-01-12 52.1
Спеціальна школа І -ІІ ступенів №12 Дарницького району м.Києва запитання , щодо продукції +38(095) 89 50 658 Суліма Валентина Іванівна 2018-01-12 152.4
Спеціальна школа І -ІІ ступенів №12 Дарницького району м.Києва запитання щодо продукції по моб.т.+38(095) 89 50 658 Суліма Валентина Іванівна 2018-01-12 18.7
Спеціальна школа І -ІІ ступенів №12 Дарницького району м.Києва запитання , щодо продукції по моб.т. +38(095) 89 50 658 Суліма Валентина Іванівна 2018-01-12 91.4
Спеціальна школа І -ІІ ступенів №12 Дарницького району м.Києва запитання , щодо продукції по моб.т +38(095) 89 50 658 Суліма Валентина Іванівна 2018-01-12 4.7
ДВНЗ "Національна академія Служби безпеки України" Порційна гірчиця-стік, вагою 14 г 3600 штуки 2017-12-22 4.3
ДВНЗ "Національна академія Служби безпеки України" Порційний кетчуп-стік «Томатний» вагою 14 г 19980 штуки 2017-12-22 25.2
Управління праці та соціального захисту населення Святошинської районної в місті Києві державної адміністрації Продукти харчування та сушені продукти різні інваліда ЧАЕС відповідно міської цільової програми "Соціальне партнерство" 2017-12-21 13.9
Територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Шевченківського району м. Києва Продукти харчування для дітей, 2017-12-20 6.3
Служба зовнішньої розвідки України Шоколад (технічні, якісні, кількісні та інші характеристики предмета закупівлі відповідно до Додатку 1 Тендерної документації) 5301 шт 2017-12-19 49.7
Державна установа "Національний інститут фтизіатрії і пульмонології ім. Ф.Г. Яновського Національної академії медичних наук України" Морква 2200 кг\nБуряк 3000 кг\nЦибуля ріпчаста 2500 кг\nЯблука 1097 кг 2017-12-19 69.3
Державна установа "Національний інститут фтизіатрії і пульмонології ім. Ф.Г. Яновського Національної академії медичних наук України" Консерва рибна "Сардина" ж/б 240г в олії 3210 шт 2017-12-19 70.1
Територіальний центр соціального обслуговування Святошинського району м. Києва Новорічні подарунки «Весела каруселька» 0,540кг – 80шт. 2017-12-18 8.0
Загальноосвітній навчальний заклад "Київський спортивний ліцей-інтернат" Зазначені в Документації Закупівлі. 2017-12-09 207.1
Територіальний центр соціального обслуговування Святошинського району м. Києва Яйце куряче столове, відбірне (вища/перша категорія) - 11100 шт. 2017-12-08 32.0
Територіальний центр соціального обслуговування Святошинського району м. Києва Риба морожена без голови (хек) – 300 кг. 2017-12-07 18.7
Територіальний центр соціального обслуговування Святошинського району м. Києва Сосиски варені в/г - 320 кг; Ковбаса варена в/г - 262 кг. 2017-12-07 35.0
Територіальний центр соціального обслуговування Святошинського району м. Києва Стегно свине охолоджене б/к – 50 кг. 2017-12-05 5.7
Територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Голосіївського району м.Києва Печиво галетне Марія (фасоване 0,5 кг) 2017-12-04 4.6
Територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Голосіївського району м.Києва Цукерки «Корівка Рошен» (фасовані 500 г) - 257шт, Зефір Жако (фасований 300 г.) - 257 шт 2017-12-04 14.8
Територіальний центр соціального обслуговування Святошинського району м. Києва Зефір на пектині натуральний в шоколадній глазурі. Фасований -210 гр. Без ГМО. Термін зберігання 90діб при t не вище 18С та відносній вологості повітря 75% ДСТУ 6441:2203 – 80шт. Цукерки, глазуровані шоколадною глазур’ю зі збитими корпусами. Фасоване 150 гр. Термін зберігання 6 місяців при t не вище 18С та відносній вологості повітря 75% ДСТУ 4135-2002 – 80 шт. 2017-12-04 4.2
Національний університет біоресурсів і природокористування України Зернові культури та картопля різні 2017-12-01 0.0
Національний університет біоресурсів і природокористування України Фактична кількість одиниць - 2263. З них: Сир Російський різний, г - 2250 од.; Сир кисломолочний 200 г, 10%, шт. - 13 од. 2017-12-01 0.6
Національний університет біоресурсів і природокористування України Овочі, фрукти та горіхи різні 2017-12-01 0.6
Київський професійний ліцей транспорту Продукти харчування 2017-12-01 24.8
Територіальний центр соціального обслуговування населення Солом`янського району м. Києва Риба, рибне філе та інше мясо риби морожені 2017-11-30 11.8
Державна установа "Національний інститут фтизіатрії і пульмонології ім. Ф.Г. Яновського Національної академії медичних наук України" Олія соняшникова рафінована "Щедрий дар" 920 г 2625 шт\nОлія соняшникова рафінована "Олейна" 870 г 510 шт 2017-11-27 104.6
Державна установа "Національний інститут фтизіатрії і пульмонології ім. Ф.Г. Яновського Національної академії медичних наук України" Цукор 6478 кг 2017-11-27 110.0
Державна установа "Національний інститут фтизіатрії і пульмонології ім. Ф.Г. Яновського Національної академії медичних наук України" Соки фруктові "Сандора" 500 л\nСоки фруктові "Соки України" 1000 л 2017-11-27 22.2
Державна установа "Національний інститут фтизіатрії і пульмонології ім. Ф.Г. Яновського Національної академії медичних наук України" Консерва рибна "Сардина" ж/б 240 г 2491 шт\nКонсерва рибна "Сайра" ж/б 240 г 2100 шт 2017-11-27 129.7
Державна установа "Національний інститут фтизіатрії і пульмонології ім. Ф.Г. Яновського Національної академії медичних наук України" Капуста свіжа 1200 кг\nБуряк 1000 кг\nЯблука 1784 кг 2017-11-27 42.7
Загальноосвітній навчальний заклад "Київський спортивний ліцей-інтернат" Зазначені в Додатках 2017-11-23 41.9
Служба зовнішньої розвідки України Оброблені фрукти та овочі 180 шт\nОброблені фрукти та овочі 400 кг 2017-11-22 23.7
Служба зовнішньої розвідки України Лот №1 Окіст яловичий, без кістки заморожений в/г.; Лот № 2 - Окіст свинини, без кістки заморожений в/г.; Лот № 3 - Філе куряче охолоджене в/г. 2017-11-22 32.9
Територіальний центр соціального обслуговування населення Солом`янського району м. Києва Сирні продукти 2017-11-22 10.9
Національний університет біоресурсів і природокористування України Сухарі та печиво; пресерви з хлібобулочних і кондитерських виробів різні 2017-11-21 0.0
Національний університет біоресурсів і природокористування України Зернові культури та картопля різні 2017-11-21 0.0
Національний університет біоресурсів і природокористування України Какао, шоколад та цукрові кондитерські вироби різні 2017-11-21 0.0
Національний університет біоресурсів і природокористування України Кава, чай та супутня продукція різні 2017-11-21 0.4
Національний університет біоресурсів і природокористування України Вершкове масло різне 2017-11-21 0.3
Загальноосвітній навчальний заклад "Київський спортивний ліцей-інтернат" Зазначені в Додатках 2017-11-21 39.8
Національний університет біоресурсів і природокористування України Овочі, фрукти та горіхи різні 2017-11-21 0.1
Національний університет біоресурсів і природокористування України Фруктові та овочеві соки різні 2017-11-21 0.0
Національний університет біоресурсів і природокористування України Продукція тваринництва та супутня продукція різна 2017-11-21 0.1
Національний університет біоресурсів і природокористування України Кава, чай та супутня продукція різні 2017-11-21 0.1
Національний університет біоресурсів і природокористування України Рафіновані олії та жири різні 2017-11-21 0.0
Національний університет біоресурсів і природокористування України Продукція борошномельно-круп'яної промисловості різна 2017-11-21 0.0
Національний університет біоресурсів і природокористування України Молочні продукти різні в асортименті 2017-11-20 0.1
Національний університет біоресурсів і природокористування України Риба, рибне філе та інше м’ясо риби морожені різні 2017-11-17 1.8
Національний університет біоресурсів і природокористування України М’ясопродукти різні 2017-11-17 0.6
Національний університет біоресурсів і природокористування України Продукція борошномельно-круп'яної промисловості різна 2017-11-17 0.1
Національний університет біоресурсів і природокористування України Риба, рибне філе та інше м’ясо риби морожені різні 2017-11-17 0.8
Національний університет біоресурсів і природокористування України Продукція тваринництва та супутня продукція різна 2017-11-17 0.1
Національний університет біоресурсів і природокористування України Сушена чи солена риба; риба в розсолі; копчена риба різна 2017-11-17 0.6
Національний університет біоресурсів і природокористування України Фактична кількість одиниць - 1302. З них: хліб пшеничний ваговий, г - 1300 од.; батон, шт. -2 од. 2017-11-17 0.0
Національний університет біоресурсів і природокористування України Овочі, фрукти та горіхи різні 2017-11-17 0.2
* У таблиці показані не більше ніж 100 останніх за часом угод
** Клікніть на заголовок стовбців, щоб сортувати по назвам, даті та кількості
Усі наведені дані - з офіційного сайту держзакупівель http://tender.me.gov.ua та системи Prozorro