Хто платив
Кому платив
Сума*
1.0
тисяч гривень
За що платив (предмет тендера)
Клема 10 штуки
Дата
"PROZORRO"
Тип тендера
Результат
Галузь
2018-02-05
limited,reporting
active
prozorro