Хто платив
Кому платив
Сума*
1 085.1
тисяч гривень
За що платив (предмет тендера)
(Лот1, Лот2; Лот3, Лот4)
Дата
"PROZORRO"
Тип тендера
Результат
Галузь
2018-01-23
limited,negotiation
terminated
prozorro