Хто платив
Кому платив
Сума*
155.0
тисяч гривень
За що платив (предмет тендера)
Культиватори. ДК 021:2015 код 16120000-2 Борони, скарифікатори, культиватори, про полювачі або розпушувачі 7 од
Дата
"PROZORRO"
Тип тендера
Результат
Галузь
2017-12-22
open,belowThreshold
active
prozorro