Хто платив
Кому платив
Сума*
17.0
тисяч гривень
За що платив (предмет тендера)
Фотоапарат CANON 1 одиниця
Дата
"PROZORRO"
Тип тендера
Результат
Галузь
2017-12-13
limited,reporting
active
prozorro