Хто платив
Кому платив
Сума*
118.5
тисяч гривень
За що платив (предмет тендера)
Насос НШ71-71-50 Насос КА-80 11.09.010
Дата
"PROZORRO"
Тип тендера
Результат
Галузь
2017-12-11
limited,reporting
active
prozorro