Хто платив
Кому платив
Сума*
82.4
тисяч гривень
За що платив (предмет тендера)
посуд 1550 шт
Дата
"PROZORRO"
Тип тендера
Результат
Галузь
2017-12-07
limited,reporting
active
prozorro