Хто платив
Кому платив
Сума*
16.6
тисяч гривень
За що платив (предмет тендера)
Косарки (16310000-1) 1 лот
Дата
"PROZORRO"
Тип тендера
Результат
Галузь
2017-10-12
limited,reporting
active
prozorro