Хто платив
Кому платив
Сума*
15.0
тисяч гривень
За що платив (предмет тендера)
Акустична ситема 2 шт
Дата
"PROZORRO"
Тип тендера
Результат
Галузь
2017-09-21
limited,reporting
terminated
prozorro