Хто платив
Кому платив
Сума*
143.1
тисяч гривень
За що платив (предмет тендера)
Сервер 1 комплект
Дата
"PROZORRO"
Тип тендера
Результат
Галузь
2017-06-02
limited,reporting
active
prozorro