Хто платив
Кому платив
Сума*
2 970.0
тисяч гривень
За що платив (предмет тендера)
рентген апарат 1 шт
Дата
"PROZORRO"
Тип тендера
Результат
Галузь
2016-12-27
open,aboveThresholdUA
active
prozorro